Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:35

28
تیر
پلوی‌ مراکشی

پلوی‌ مراکشی

پیاز را همراه با کره و روغن تفت دهید تا سبک و طلائی شود.آن گاه گوشت را بیفزائید و بعد از کمی تفت دادن ادویه و فلفل را افزوده تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس عصاره را در آب جوش حل کنید و به گوشت بیفزائید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

پیاز............. 1 عدد

مخلوط کره و روغن ...............به میزان لازم

گوشت خورشی ...............  300 گرم

ادویه خورشی...........   یک قاشق سوپخوری

فلفل قرمز.............. به میزان لازم

پودر عصارۀ گوشت  ............... 1 عدد

آب جوش .............  به میزان لازم

نمک و زردچوبه ...............به میزان لازم

پیاز داغ............... 3 قاشق سوپخوری

سیب زمینی پخته و ریز خرد کرده .............. 2 عدد

شوید خشک............ 2 قاشق سوپخوری

نخود پخته  ................یک پیمانه

بادمجان حلقه ای خرد کرده و تفت داده ............... 2 عدد

برنج  .............. 3 پیمانه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پلو بریانی هرمزگان

 

 

طرز تهیه

پیاز را همراه با کره و روغن تفت دهید تا سبک و طلائی شود.آن گاه گوشت را بیفزائید و بعد از کمی تفت دادن ادویه و فلفل را افزوده تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس عصاره را در آب جوش حل کنید و به گوشت بیفزائید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود و آب آن کشیده شود.حالانمک،زردچوبه،پیاز داغ ،سیب زمینی ،شوید،نخود و بادمجان را اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط نمائید.

اینک برنج آبکشیده را با مواد فراهم کرده مخلوط کنید. در قابلمۀ مناسبی قدری روغن بریزید و مخلوط فراهم‌کرده را در قابلمه ریخته و به مدت تقریبی30 دقیقه دم بگذارید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پتله پلو

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، پلو، طرز تهیه تعداد بازديد: 289 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز