تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
پیاز............. 1 عدد
مخلوط کره و روغن ...............به میزان لازم
گوشت خورشی ............... 300 گرم
ادویه خورشی........... یک قاشق سوپخوری
فلفل قرمز.............. به میزان لازم
پودر عصارۀ گوشت ............... 1 عدد
آب جوش ............. به میزان لازم
نمک و زردچوبه ...............به میزان لازم
پیاز داغ............... 3 قاشق سوپخوری
سیب زمینی پخته و ریز خرد کرده .............. 2 عدد
شوید خشک............ 2 قاشق سوپخوری
نخود پخته ................یک پیمانه
بادمجان حلقه ای خرد کرده و تفت داده ............... 2 عدد
برنج .............. 3 پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پلو بریانی هرمزگان
طرز تهیه
پیاز را همراه با کره و روغن تفت دهید تا سبک و طلائی شود.آن گاه گوشت را بیفزائید و بعد از کمی تفت دادن ادویه و فلفل را افزوده تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس عصاره را در آب جوش حل کنید و به گوشت بیفزائید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود و آب آن کشیده شود.حالانمک،زردچوبه،پیاز داغ ،سیب زمینی ،شوید،نخود و بادمجان را اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط نمائید.
اینک برنج آبکشیده را با مواد فراهم کرده مخلوط کنید. در قابلمۀ مناسبی قدری روغن بریزید و مخلوط فراهمکرده را در قابلمه ریخته و به مدت تقریبی30 دقیقه دم بگذارید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پتله پلو
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی