Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 20:42

20
تیر
پاستای بلوچیز و موزارلا

پاستای بلوچیز و موزارلا

پاستا را با آبجوش و نمک به مدت 8 دقیقه بجوشانید.آن گاه آن را در آبکش بریزید و کنار بگذارید.سپس قارچ را همراه با روغن و آبلیمو با حرارت زیاد تفت دهید.حالا در ظرف مناسبی پاستا،فیله های مرغ،قارچ،نمک،فلفل،سیر و کره را با هم مخلوط کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

پاستا ................ 350 گرم

قارچ ورقه ای خرد کرده  .............. 100 گرم

روغن ..............  یک قاشق سوپخوری

آبلیمو ...............  یک قاشق سوپخوری

فیلۀ برشته کردۀ مرغ  ...................... 600 گرم

نمک و فلفل .................. به میزان لازم

سیر له کرده .................. 1 حبه

کره  .................60 گرم

خامه ...................  100 گرم

پنیر بلوچیز  ................  125 گرم

پنیر موزارلا رنده‌کرده دالیا............ 150 گرم

ریحان خرد کرده............... 2 قاشق سوپخوری

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سالاد پاستا سزار

 

 

روش تهیه

پاستا را با آبجوش و نمک به مدت 8 دقیقه بجوشانید.آن گاه آن را در آبکش بریزید و کنار بگذارید.سپس قارچ را همراه با روغن و آبلیمو با حرارت زیاد تفت دهید.حالا در ظرف مناسبی پاستا،فیله های مرغ،قارچ،نمک،فلفل،سیر و کره را با هم مخلوط کنید.خامه را نیز روی حرارت بگذارید تا گرم شود.پنیر بلوچیز را به آن بیفزائید و حرارت را خاموش کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. اکنون نیمی از پنیر موزارلا را با پاستا ترکیب کنید و کف ظرف مناسبی را چرب کنید و پاستا را در آن بریزید.بعد رویش مخلوط خامه و پنیر بلوچیز را بریزید و درآخر باقیماندۀ پنیر موزارلا را بیفزائید و اندکی ریحان رویش بپاشید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

بیشتر بخوانید:

پاستا آنکونا

 

برچسب ها: پاستا، طرز تهیه پاستا، بلوچیز تعداد بازديد: 202 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز