ژينوس نوروزي:
مواد لازم براي 4 نفر
كره................ 50 گرم
تره فرنگي (خردكرده)............... 3 عدد
هويج .............450 گرم
پودر گشنيز............... 1 قاشق سوپخوري
آب مرغ ...............5/1 ليتر
ماست چرب (خامهاي).............150 ميليليتر
نمك و فلفل........... به ميزان لازم
گشنيز خردكرده.................. 2-3 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه
روش تهيه
كره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد.
تره فرنگي و هويج را بيفزائيد و به مدت 10 دقيقه خوب تفت دهيد تا سبزيها درون ظرف كمي نرم شود ولي تغيير رنگ ندهد. بعد پودر گشنيز را بيفزائيد و هم بزنيد. بعد آب مرغ را اضافه كنيد و بگذاريد به مدت 20 دقيقه بجوشد تا هويج و ترهفرنگي بپزد. سپس مخلوط را در كاسهي دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. دوباره سوپ را به ظرف باز گردانيده و 2 قاشق سوپخوري ماست به آن بيفزائيد و روي حرارت قرار دهيد ولي دقت كنيد نجوشد. اكنون سوپ را در ظرف مورد نظر بريزيد، يك قاشق ماست به آن اضافه كنيد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ جو؛ پیشغذای خوشمزه و رژیمی
طرز تهیه سوپ کرفس
خواص هويج
هویج، یک ریشه گیاهی دارد که اغلب ادعا می شود برای سلامتی، یک غذای کامل است. هویج،ترد، خوشمزه و سرشار از مواد مغذی میباشد و منبع خوبی از بتاکاروتن، فیبر، ویتامین K، پتاسیم و آنتی اکسیدان است. این نارنجی رنگ ترد دارای مزایای فراوانی برای سلامتی است و غذای عالی برای کاهش وزن نیز محسوب می شود و با سطوح پایین کلسترول و بهبود سلامت چشم ارتباط دارد.