به گزارش سرآشپز پاپیون، امروز قصد داریم طرز تهیه اسکالوپ گوجه فرنگی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوجه فرنگی.........................۵ عدد
نان تست.................۵ عدد
روغن زیتون.................۳ قاشق سوپ خوری
سیر..................۲ حبه
پودر سیر.................۱ قاشق مربا خوری
پودر موسیر.....................۱ قاشق مربا خوری
ریحان (تازه و ساطوری شده)..........................۱/۲ لیوان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)........................۱ لیوان
طرز تهیه:
در ابتدای کار فر را روشن کرده و یک ظرف آب داخل آن قرار دهید (دمای حدودا ۱۸۰تا۲۰۰درجه سانتی گراد). نانهای تست را به صورت مربعهای کوچک خرد کنید و بعد آنها را داخل روغن زیتون گرم تفت دهید.
گوجه فرنگیها را شسته و داخل آب در حال جوش بریزید و بعد از اینکه چند جوش زد آنها را داخل آب سرد بیندازید و بعد با چاقو پوست آنها را جدا کرده و نگینی خرد کنید.
سیر را رنده بزنید و با مقداری نمک مخلوط کنید تا چسبندگی آن از بین برود.
نانهای تست تفت خورده، گوجه فرنگیهای خرد شده، سیر رنده شده، ریحان خرد شده، کمی نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و داخل ظرف فر که چرب کرده اید بریزید، پنیر رنده شده را روی مواد بدهید و ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا روی آن برشته شود.