Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 14:38

5
تیر
طرز تهیه اسکالوپ گوجه فرنگی

طرز تهیه اسکالوپ گوجه فرنگی

در مطلب زیر طرز تهیه اسکالوپ گوجه فرنگی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش سرآشپز پاپیون، امروز قصد داریم طرز تهیه اسکالوپ گوجه فرنگی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوجه فرنگی.........................۵ عدد

نان تست.................۵ عدد

روغن زیتون.................۳ قاشق سوپ خوری

سیر..................۲ حبه

پودر سیر.................۱ قاشق مربا خوری

پودر موسیر.....................۱ قاشق مربا خوری

ریحان (تازه و ساطوری شده)..........................۱/۲ لیوان

پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)........................۱ لیوان

طرز تهیه:

در ابتدای کار فر را روشن کرده و یک ظرف آب داخل آن قرار دهید (دمای حدودا ۱۸۰تا۲۰۰درجه سانتی گراد). نان‌های تست را به صورت مربع‌های کوچک خرد کنید و بعد آن‌ها را داخل روغن زیتون گرم تفت دهید.

گوجه فرنگی‌ها را شسته و داخل آب در حال جوش بریزید و بعد از اینکه چند جوش زد آن‌ها را داخل آب سرد بیندازید و بعد با چاقو پوست آن‌ها را جدا کرده و نگینی خرد کنید.

سیر را رنده بزنید و با مقداری نمک مخلوط کنید تا چسبندگی آن از بین برود.

نان‌های تست تفت خورده، گوجه فرنگی‌های خرد شده، سیر رنده شده، ریحان خرد شده، کمی نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و داخل ظرف فر که چرب کرده اید بریزید، پنیر رنده شده را روی مواد بدهید و ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا روی آن برشته شود.

برچسب ها: طرز تهیه تعداد بازديد: 128 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز