Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 04:56

26
خرداد
طرز تهیه دانه کولانه

طرز تهیه دانه کولانه

در این مطلب دستورالعمل تهیه یکی از غذا‌های سنتی استان کردستان آموزش داده شده است.

به گزارش غذالند دانه کولانه از غذا‌های سنتی استان کردستان است. آش دانه کولانه که به آن آش دندان نیز می‌گویند، از آش‌های سنتی کردستان است که معمولاً به صورت مناسبتی تهیه می‌شود. این آش هنگام اولین رویش دندان‌های شیری کودکان تهیه و اول بین ۷ همسایه سپس بین افراد فامیل تقسیم می‌شود و یا به همین مناسبت همه افراد فامیل را به صرف آش دانه کولانه دعوت می‌کنند، همچنین در فصول سرد سال نیز بنا بر ذائقه افراد طبخ می‌گردد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش یارمه به سبک شهر بجنورد

 

 

مواد لازم

قلم: ۵۰۰ گرم

گندم کامل: ⅕ پیمانه

نخود: ⅕ پیمانه

عدس: ⅕ پیمانه

لوبیا سفید: ⅕ پیمانه

لوبیا قرمز: ⅕ پیمانه

لوبیا چیتی: ⅕ پیمانه

پیاز متوسط: ۱ عدد

سبزی معطر (مرزه): به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده در روغن تفت می‌دهیم.

گوشت یا قلم را با مقداری آب می‌گذاریم تا بپزد.

سپس حبوبات از قبل خیس خورده و پخته شده و گندم را به آن اضافه می‌کنیم.

در نهایت سبزی را اضافه کرده و شعله گاز را روی ملایک قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم تا خوب پخته شود و جا بیفتد.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش سیرابی بسیار خوشمزه و مقوی

طرز تهیه آش آبغوره تبریزی

طرز تهیه آش عاشوره خوشمزه

 

برچسب ها: آش تعداد بازديد: 202 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز