مواد لازم:
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان)................... ۲ عدد
ژامبون................ ۴ عدد
پنیر ورقهای (گودا، چدار یا پنیر دلخواه) ......................۴ ورقه
تخم مرغ.............. ۲ عدد
پودر سوخاری............... مقداری
آرد سفید............... مقداری
نمک و فلفل سیاه.................. مقداری
سویا سس یا آبلیمو.................. مقداری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه:
سینههای مرغ رو از قبل با سویا سس و نمک و فلفل مزه دار میکنیم.
ابتدا سینه مرغ را لای دو کیسه فریزر میگذاریم و با بیفتک کوب یا گوشت کوب میکوبیم تا نازک و پهن شود.
سپس روی سطح کار قرار میدهیم، یک لایه ژامبون بر روی فیله میگذاریم و بر روی ژامبون یک ورقه پنیر.
بعد از پایین رول میکنیم و بعد از رول شدن کامل با خلال دندون ثابت نگه میداریم.
سپس رولهای آماده رو ابتدا در آرد ساده، سپس در تخم مرغ زده شده و بعد هم در پودر سوخاری میغلتونیم.
کوردون بلوهای آماده رو در مقداری روغن در تابه سرخ میکنیم.
منبع:سرآشپز