Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 21:04

23
آبان
طرز تهیه چیکن کوردون بلو

طرز تهیه چیکن کوردون بلو

در گزارش زیر طرز تهیه چیکن کوردون بلو را به شما آموزش می‌دهیم.

کوردون بلوکه در اون فیله مرغ رو دور پنیر و کالباس میپچیدند و سپس در پودر سوخاری می‌غلتونند و سرخ میکنند.

مواد لازم:

سینه مرغ (بدون پوست و استخوان)................... ۲ عدد

ژامبون................ ۴ عدد

پنیر ورقه‌ای (گودا، چدار یا پنیر دلخواه) ......................۴ ورقه

تخم مرغ.............. ۲ عدد

پودر سوخاری............... مقداری

آرد سفید............... مقداری

نمک و فلفل سیاه.................. مقداری

سویا سس یا آبلیمو.................. مقداری


 

بیشتربخوانید:

 
 

طرز تهیه:

سینه‌های مرغ رو از قبل با سویا سس و نمک و فلفل مزه دار میکنیم.

ابتدا سینه مرغ را لای دو کیسه فریزر میگذاریم و با بیفتک کوب یا گوشت کوب میکوبیم تا نازک و پهن شود.

سپس روی سطح کار قرار میدهیم، یک لایه ژامبون بر روی فیله میگذاریم و بر روی ژامبون یک ورقه پنیر.

بعد از پایین رول میکنیم و بعد از رول شدن کامل با خلال دندون ثابت نگه میداریم.

سپس رول‌های آماده رو ابتدا در آرد ساده، سپس در تخم مرغ زده شده و بعد هم در پودر سوخاری می‌غلتونیم.

کوردون بلو‌های آماده رو در مقداری روغن در تابه سرخ میکنیم.

منبع:سرآشپز

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، طرز تهیه چیکن کوردون بلو، چیکن کوردون بلو تعداد بازديد: 271 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز