به گزارش شبکه آشپزی، امروز قصد داریم دستور تهیه کیک کالباس را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
زرده تخممرغ...................... ۱ عدد
بیکینگپودر................. ۱ قاشق مرباخوری
روغنزیتون ....................پنجاه گرم
کره ...............دویست و پنجاه گرم
نمک................ به اندازه نیاز
کالباس.................. دویست و پنجاه گرم
تخممرغ.................. دوازده عدد
آردسفید...................... ۱ کیلوگرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ی کیک مرغ
طرز تهیه:
آرد، بیکینگپودر و کمی نمک را با هم قاطی کنید.
بعد تخممرغها را خوب بزنید، کره نرم شده و روغنزیتون را کمکم به آن اضاف کنید. اگر خمیر سفت شد کمی روغن به آن اضافه نمایید، آنگاه با دست ورز دهید و در پلاستیکی بگذارید و به مدت ۲ ساعت در جای گرم بگذارید.
کف ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید و خمیر را به صورت لایهای نازک کف ظرف بگذارید در این لحظه کالباس خردشده و تفت داده شده را روی خمیر بگذارید و سطح آن را با لایه خمیر بپوشانید و زرده تخممرغ زده شده را با قلممو روی سطح خمیر بمالید و در فر از قبل گرمشده با حرارت صد و هشتاد درجه سانتیگراد به مدت شصت دقیقه بگذارید.
این غذا مثل کیک است، اما شیرین نیست.