به گزارش غذالند، امروز قصد داریم طرز تهیه یرکوکی خوروشی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
هویج................۵۰۰ گرم
گوشت ماهیچه................۵۰۰ گرم
آلوی خورشتی............۲۰۰ گرم
پیاز متوسط..................یک عدد
روغن.................به میزان لازم
نمک..............به میزان لازم
فلفل................به میزان لازم
زردچوبه.................به میزان لازم
ادویه..............به میزان لازم
رب گوجه فرنگی...................به میزان لازم
زعفران دم کرده...............یک قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی متوسط................۳ تا ۴ عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه قلیه دزفولی
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده در مقداری روغن تفت میدهیم.
سپس فلفل، ادویه و زردچوبه را به آن میافزاییم. کمی که تفت دادیم، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه میکنیم و باز هم تفت میدهیم.
گوشت ماهیچه را همراه با یک لیتر آب به آن اضافه میکنیم. شعله را کم میکنیم و صبر میکنیم تا گوشت نیم پز شود
در این مرحله آلوها را که از قبل خیس خورده اند، در ظرف میریزیم تا بپزند.
در این فاصله هویج را به صورت کبریتی بسیار نازک خرد و یا با استفاده از رنده مخصوص خلال میکنیم. سپس آن را با مقداری نمک و روغن روی حرارت قرار میدهیم و در ظرف را میبندیم تا هویج کاملا بپزد.
زعفران دم کرده را به هویج میافزاییم. سپس هویج را در خورشت ریخته صبر میکنیم تا شروع به قل زدن بکند.
در آخر، آب لیمو ترش را نیز اضافه میکنیم.
هنگام مصرف خورشت را در ظرف میریزیم و با چند عدد گوجه فرنگی سرخ شده آن را تزئین میکنیم.