Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:52

31
اردیبهشت
پیچاق قیمه

پیچاق قیمه

پیاز و روغن را در قابلمة مناسبی روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه گوشت را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا زردچوبه، خلال بادام و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم

پیاز خرد کرده  ....................  300 گرم

روغن............... به میزان لازم

گوشت خرد کرده گوسفندی (راسته یا قلوه گاه)........................ 450 گرم

زردچوبه..................  یک‌دوم قاشق چایخوری

خلال بادام  ............. 200 گرم

رب گوجه‌فرنگی ............... 50 تا 100 گرم

نمک و فلفل ...............  به میزان لازم

دارچین .............. به میزان لازم

زعفران  ...........  2 تا 3 قاشق سوپخوری

آبلیمو یا آبغوره............   به میزان لازم

تخم مرغ ............  4 - 6 عدد

 بیشتربخوانید:

30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی

 

 

روش تهيه

پیاز و روغن را در قابلمة مناسبی روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه گوشت را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا زردچوبه، خلال بادام و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.اینک نمک، فلفل، دارچین و زعفران را اضافه کنید. خورش آماده برای پذیرائی می‌باشد. در صورت دلخواه می‌توانید به میزان لازم آبلیمو یا آبغوره اضافه نمائید.

 

یادآوری

 در هنگام سرو تخم‌مرغ‌ها را به صورت نیمرو آماده کنید و روی خورش قرار دهید.

بیشتربخوانید:

برچسب ها: آموزش آشپزی، پیچاق قیمه، طرز تهیه پیچاق قیمه، خورشت قیمه تعداد بازديد: 238 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز