تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
پیاز خرد کرده .................... 300 گرم
روغن............... به میزان لازم
گوشت خرد کرده گوسفندی (راسته یا قلوه گاه)........................ 450 گرم
زردچوبه.................. یکدوم قاشق چایخوری
خلال بادام ............. 200 گرم
رب گوجهفرنگی ............... 50 تا 100 گرم
نمک و فلفل ............... به میزان لازم
دارچین .............. به میزان لازم
زعفران ........... 2 تا 3 قاشق سوپخوری
آبلیمو یا آبغوره............ به میزان لازم
تخم مرغ ............ 4 - 6 عدد
بیشتربخوانید:
30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی
روش تهيه
پیاز و روغن را در قابلمة مناسبی روی حرارت تفت دهید. آنگاه گوشت را افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا زردچوبه، خلال بادام و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و به میزان کافی آب اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.اینک نمک، فلفل، دارچین و زعفران را اضافه کنید. خورش آماده برای پذیرائی میباشد. در صورت دلخواه میتوانید به میزان لازم آبلیمو یا آبغوره اضافه نمائید.
یادآوری
در هنگام سرو تخممرغها را به صورت نیمرو آماده کنید و روی خورش قرار دهید.