تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
نخود .............1 پیمانه
لوبیا ................یکونیم پیمانه
سبزی آش 750.............. کیلوگرم
(تره، جعفری، اسفناج، شوید، گشنیز)ترخینه خیسانده ................ 2عدد
روغن.............. 5 قاشق سوپخوری
زردچوبه ............. به میزان لازم
نعنا داغ .............. به میزان لازم
پیازداغ............. به میزان لازم
نمک و فلفل.............. به میزان لازم
گوشت گردن.............. 1 کیلوگرم
پیاز.............. 1 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه آش امام سجاد؛ آش محلی قزوینی
طرز تهیه
نخود و لوبیا را بخیسانید و بپزید. آنگاه به میزان لازم آب در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بجوشانید. حالا سبزی آش را اضافه کنید و 15 دقیقه آن را بپزید.
سپس ترخینه و حبوبات را اضافه کنید و با حرارت ملایم 30دقیقه آش را بپزید. اینک روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق داغ کنید. زردچوبه را اضافه نمائید و شعله را خاموش کنید. قدری نعناداغ و پیازداغ به زردچوبه اضافه کنید و مخلوط نمائید. حالا این مخلوط را به همراه نمک و فلفل به آش اضافه کنید.
سپس گوشت را که به همراه پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه پختهاید را از استخوان جدا کنید و ریش ریش کرده و همراه با آب باقیماندة گوشت به آش بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا آش پخته و جا افتاده شود. اکنون آش ترخینه را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با نعناداغ و پیازداغ بیارائید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه آش سورانه کرمانشاهی با گوشت؛ خوشمزه و مقوی
طرز تهیه آش یارمه به سبک شهر بجنورد
یادآوری
بجای گوشت در این آش از سیرابی هم میتوانید استفاده کنید.
ترخینه را از شب قبل بخیسانید.