تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
برنج ..................2 پیمانه
پیاز ریز خرد کرده .............. 1عدد
روغن .............. به میزان لازم
گوشت گوسفندی خرد کرده ............... 200 گرم
سیر له کرده................. 1 حبه
پودر زنجفیل ............... یک دوم قاشق چایخوری
پودر هل .............. یک چهارم قاشق چایخوری
پودر دارچین............ یک چهارم قاشق چایخوری
زردچوبه................یک دوم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز ............. یک قاشق چایخوری
ادویه گراماسالا ............... یک قاشق چایخوری
خلال پسته............ 2 قاشق سوپخوری
پودر بادام هندی یا بادام زمینی................3 قاشقسوپخوری
خامه............. یک قاشق چایخوری
ماست .............. 2 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد کرده............. یک قاشق سوپخوری
نمک ............. به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم
روش تهیه
برنج را آبکش کنید و دم بگذارید.آن گاه پیاز را با اندکی روغن تفت دهید تا سبک شود.گوشت،سیر و زنجفیل را نیز افزوده و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.سپس ادویه ها و کمی بعد خلال پسته و پودر بادام را بیفزائید و خوب تفت دهید تا مواد کاملا تفت بخورند.حالا آب را افزوده و صبر کنید تا گوشت پخته شود.اکنون خامه،ماست و گشنیز را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند و به خورش بیفزائید و اجازه دهید تا به خورد خورش بروند و خورش بخوبی جا بیفتد.اینک حرارت را خاموش کنید و خورش را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با چلو سرو نمائید.
یادآوری
میتوانید این پلو را با ماهی دودی و یا فیلة مرغ نیز میل کنید.
در صورت تمایل میتوانید شیرپلو را با خلال بادام و خلال پسته بیارائید.
این پلو دارای ته دیگ بسیار خوشرنگ و خوشمزهای میباشد.