تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
برنج ..............600 گرم (4 پیمانه)
پیاز خردكرده ............. 3 عدد درشت
روغن مخصوص سرخکردنی............به میزان لازم
گوشت قیمهای ..............خرد كرده 600 گرم
نمك و فلفل ............. به میزان لازم
زردچوبه......... 1 قاشق چایخوری
زعفران حلكردة غلیظ ...........1 قاشق چایخوری
زرشك ............... 50 گرم
خلال بادام ..............150 گرم
خلال پسته ................ 150 گرم
خلال نارنج تلخی گرفته ............. 150 گرم
بیشتر بخوانید:
آشنایی با غذاهای سنتی اصفهان
روش تهیه
برنج را بشوئید، بخیسانید و پس از پختن در آبجوش و نمك، آبكشی كنید. بعد برنج را دم كنید. آنگاه پیاز را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. گوشت را به آن بیفزائید و تفت دهید. سپس، فلفل و زردچوبه را اضافه كنید و 30 ثانیة دیگر آن را تفت دهید. حالا آب را بیفزائید – به حدیكه روی گوشت را بپوشاند - و صبر كنید تا گوشت بپزد. در اواخر پخت نمك و زعفران را نیز درون گوشت بریزید و بگذارید آبش كشیده شود. اكنون 2 قاشق سوپخوری روغن در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. زرشك را بیفزائید و اندكی تفت دهید. سپس خلال بادام و پسته را بشوئید و درون زرشك بریزید. خلال نارنج را نیز به همراه زعفران به زرشك بیفزائید و قدری از این مخلوط را كنار بگذارید. اینك باقیماندة مخلوط زرشك را با قیمه مخلوط كنید و پلو و قیمه را لابهلای هم، در دیس مناسبی بكشید. رویش كرة آبكرده بدهید و با مخلوط زرشك بیارائید.
یادآوری: بهتر است از گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله استفاده كنید.