اعظم گلزارمنش:
مواد لازم برای 6-8 نفر
گوشت چرخکرده.............. 400 گرم
پیاز رنده کرده........... 1 عدد درشت
نمک و فلفل ..............به میزان لازم
زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
پنیر پارمسان............... یکچهارم پیمانه
خرده نان.............. یکچهارم پیمانه
جعفری خرد کرده................ 2قاشق سوپخوری
روغن................ به میزان لازم
پیاز خرد کرده .................1 عدد
سیر له کرده ..............1 حبه
آب گوشت.............. 2500 میلیلیتر (10 پیمانه)
پاستا............... 150 گرم
ریحان خرد کرده................ 2 قاشق سوپخوری
جعفری خرد کرده ................2 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
روشتهیه
گوشت، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، پنیر، خرده نان و جعفری را در کاسة مناسبی بریزید و خوب ورز دهید تا چسبندگی ایجاد کند. آنگاه هر بار از گوشت به اندازة یک فندق در دست کوفته ریزه درست کنید و در تابة مناسبی که قدری روغن ریختهاید آن را تفت دهید و کنار بگذارید حالا در قابلمة مناسبی روغن بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیاز را در آن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس سیر را اضافه کنید و پس از چند ثانیه آب گوشت را افزوده و صبر کنید تا بجوش آید. اینک پاستا و کوفته قل قلیها را اضافه کنید و با حرارت ملایم سوپ را بپزید. سپس ریحان و جعفری را افزوده و پس از چند دقیقه سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه
خواص جعفری
جعفری تازه، حاوی ویتامین C، پتاسیم، کلسیم، منیزیم،فسفر و سدیم است.حاوی ویتامین A،K و E، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین ب 6، فولات، آهن و روی می باشد.