Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:40

25
اسفند
رول‌بادمجان و سبزیجات

رول‌بادمجان و سبزیجات

بادمجان‌ها را از درازا، ورقه‌اي ببريد. مراقب باشيد كه برش‌ها خيلي نازك نباشد! آن‌گاه رويشان نمك بپاشيد و به مدت تقريبي يك ساعت كنار بگذاريد. سپس آن‌ها را با هولة كاغذي آشپزخانه خشك كنيد. حالا تخم‌مرغ‌ها و ادويه را با هم مخلوط كنيد.

فاطمه درويش:

 

مواد لازم براي 4 نفر

بادمجان................... 2 عدد درشت

نمك و فلفل.............. به ميزان لازم

تخم مرغ همزده ...............2 عدد

ادوية مخلوط...............به ميزان لازم

آرد............. به ميزان لازم

قارچ ريز خرد كرده .................500 گرم

هويج رنده كرده............... 5 عدد

سير له كرده .............4 حبه

فلفل دلمه‌اي قرمز، ريز خرد كرده................ 1 عدد

سس مايونز................ 3-4 قاشق سوپخوري

برگ كاهو براي تزئين............. به ميزان لازم

گوجه فرنگي مينياتوري براي تزئين................. به ميزان لازم

 

بیشتر بخوانید:

موساکا؛ غذای خوش طعم یونانی!

گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

جامبو شلز؛ این پاستاهای شکم پر خوشمزه

 

 

 

روش‌تهیه

بادمجان‌ها را از درازا، ورقه‌اي ببريد. مراقب باشيد كه برش‌ها خيلي نازك نباشد! آن‌گاه رويشان نمك بپاشيد و به مدت تقريبي يك ساعت كنار بگذاريد. سپس آن‌ها را با هولة كاغذي آشپزخانه خشك كنيد. حالا تخم‌مرغ‌ها و ادويه را با هم مخلوط كنيد و ورقه‌هاي بادمجان را ابتدا در آرد و بعد در تخم‌مرغ بغلتانيد. اينك بادمجان‌ها را در سيني چربكرده بچينيد و هر طرف آن‌ها را به مدت تقريبي 10 دقيقه،  در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد برشته كنيد. همچنين مي‌توانيد آن‌ها را در تابه سرخ كنيد. اكنون اندكي روغن در تابة مناسبي بريزيد و قارچ را در آن، همراه با نمك و فلفل روي حرارت تند اجاق تفت دهيد. آن‌گاه هويج، سير و فلفل دلمه‌اي را نيز بيفزائيد و پيوسته آن را هم بزنيد تا هويج قدري نرم شود. اكنون تابه را از روي حرارت برداريد و سس مايونز را به مواد درون تابه افزوده و مخلوط نمائيد. حالا از اين مخلوط، روي ورقه‌هاي بادمجان بگذاريد و آن را رول كنيد. حالا رول‌هاي بادمجان را براي پذيرائي، در ظرف مناسبي قرار دهيد و با برگ كاهو و گوجه‌فرنگي مينياتوري بيارائيد.

يادآوري: ادوية مخلوط تركيبي از؛ يك قاشق چايخوري زردچوبه، يك دوم قاشق چايخوري پودر سير و يك قاشق چايخوري نمك دريا است.

 

خواص  بادمجان

بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت

می‌داند سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. بادمجان خواص دارویی فراوانی دارد. بادمجان قطعاً یک هدیه از طرف مادر طبیعت است زیرا فواید سلامتی و تغذیه ای بسیاری برای انسان ها فراهم می کند.

منبع :شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 245 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز