تحریریه زتدگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
گوشت لقمهاي خرد كرده................ 700 گرم
آرد................ يك و نيم قاشق سوپخوري
پاپريكا ................. يك قاشق سوپخوري
پودر خردل............. يكدوم قاشق چايخوري
زيره ............... يكدوم قاشق چايخوري
نمك و فلفل ............. به ميزان لازم
روغن زيتون .............. يك قاشق سوپخوري
برگ بو.................. 3 عدد
پياز................. چهار قاچ كرده 2 عدد
هويج درشت خرد كرده ...............3 عدد
شلغم درشت خرد كرده .............4 عدد
كرفس درشت خرد كرده ............... 2 ساقه
سيبزميني درشت خرد كرده ............. 2 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورش طلا کوله غورابه گیلانی
روش تهيه
در ظرف مناسبي گوشت، آرد، پاپريكا، پودر خردل، زيره، نمك و فلفل را بريزيد و مخلوط كنيد، رويش را بپوشانيد و يك ساعت در يخچال بگذاريد. آنگاه روغن زيتون را در قابلمة مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد مخلوط گوشت و ادويه را بيفزائيد و پيوسته آن را هم بزنيد تا رنگ گوشت تغيير كند. سپس پياز، برگ بو و به ميزان لازم آب اضافه كنيد و گوشت را بپزيد. حالا هويج، شلغم، كرفس و سيبزميني را بيفزائيد و با حرارت ملايم خوراك را بپزيد تا خوراك جا بيفتد، اينك براي پذيرائي خوراك را در ظرف مناسبي بكشيد.
بیشتر بخوانید:
عدس پلوی عربی با مرغ + طرز تهیه
طرز تهیهی رشته پلو مجلسی؛ با مرغ یا گوشت
طرز تهیهی اکبرجوجه؛ غذای سنتی مازندرانی
طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت