Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 06:39

16
اسفند
ترشي شلغم

ترشي شلغم

شغلم‌ها را بشوئيد و به شكل دلخواه قالب بزنيد و كنار بگذاريد. آن‌گاه لبوها را به شكل دلخواه قالب بزنيد و در يخچال نگهداري كنيد. سپس در شيشه‌اي مناسب شلغم، نمك، فلفل و ميخك را بريزيد و به مدت يك هفته در جاي خنك نگهداري كنيد.

تحریریه زتدگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

شلغم ..............    500 گرم

لبو ............... 500 گرم

نمك.............  به ميزان لازم

دانة‌ فلفل سياه  ............  20 عدد

ميخك............. 10 عدد

 سركة‌ سفيد ...............به ميزان لازم

شكر  .............. 5 قاشق سوپخوري

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله در ۴۰ روز

 

 

طرز تهیه

شغلم‌ها را بشوئيد و به شكل دلخواه قالب بزنيد و كنار بگذاريد. آن‌گاه لبوها را به شكل دلخواه قالب بزنيد و در يخچال نگهداري كنيد. سپس در شيشه‌اي مناسب شلغم، نمك، فلفل و ميخك را بريزيد و به مدت يك هفته در جاي خنك نگهداري كنيد. اينك لبو را با مقداري آبش به همراه سركه سفيد و 5 قاشق سوپخوري شكر در شيشه‌اي مناسب بريزيد و پس از دو روز مي‌توانيد به همراه ترشي شلغم در ظرف مناسبي بريزيد و ميل كنيد.

يادآوري: منظور از لبو، چغندر پخته شده مي‌باشد.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه ترشی سالادی؛ خوشمزه و پرخاصیت

برچسب ها: ترشی، ترشی شلغم، طرز تهیه ترشی تعداد بازديد: 312 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز