تحریریه زتدگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
شلغم .............. 500 گرم
لبو ............... 500 گرم
نمك............. به ميزان لازم
دانة فلفل سياه ............ 20 عدد
ميخك............. 10 عدد
سركة سفيد ...............به ميزان لازم
شكر .............. 5 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله در ۴۰ روز
طرز تهیه
شغلمها را بشوئيد و به شكل دلخواه قالب بزنيد و كنار بگذاريد. آنگاه لبوها را به شكل دلخواه قالب بزنيد و در يخچال نگهداري كنيد. سپس در شيشهاي مناسب شلغم، نمك، فلفل و ميخك را بريزيد و به مدت يك هفته در جاي خنك نگهداري كنيد. اينك لبو را با مقداري آبش به همراه سركه سفيد و 5 قاشق سوپخوري شكر در شيشهاي مناسب بريزيد و پس از دو روز ميتوانيد به همراه ترشي شلغم در ظرف مناسبي بريزيد و ميل كنيد.
يادآوري: منظور از لبو، چغندر پخته شده ميباشد.