تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم برای 6-8 نفر
عد س............... سهچهارم پیمانه
برگ بو ..............2 عد د
آب...........2 پیمانه
روغن زیتون...............2 قاشق سوپخوری
جعفری تازه خرد کرد ه...........1 قاشق سوپخوری
آب و پوست لیموی رند ه کرد ه ............از یک عد د لیمو
نمک و فلفل.............یک چهارم قاشق چایخوری
تخممرغ.............. 2 عد د
اسفناج پاککرد ه..............500 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک پیکادیلو مکزیکی
روش تهیه
عد س، برگبو و آب را د ر قابلمة مناسبی بریزید . د ر ظرف را بگذارید و روی حرارت قرار د هید تا بپزد . آنگاه د ر کاسة کوچکی، روغن، جعفری، پوست لیمو، آب لیمو و نمک را بریزید و آن را کنار بگذارید . کمی د ر تابه روغن بریزید . تخممرغ را نیمرو کنید و کنار بگذارید . حالا عد س را آبکش و برگ بو را خارج کنید . اکنون عد س را همراه با اسفناج و فلفل سیاه به ظرف برگرد انید . مواد را هم بزنید و اسفناج را بپزید . اکنون مخلوط روغن، جعفری و لیمو را به آن بیفزائید و خوراک را د ر ظرف مناسبی بکشید و رویش را با تخممرغ بیارائید .