Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 07:27

13
اسفند
خوراک عد س و تخم‌مرغ آبپز

خوراک عد س و تخم‌مرغ آبپز

عد س، برگ‌بو و آب را د ر قابلمة‌ مناسبی بریزید . د ر ظرف را بگذارید  و روی حرارت قرار د هید  تا بپزد . آنگاه د ر کاسة کوچکی، روغن، جعفری، پوست لیمو، آب لیمو و نمک را بریزید  و آن را کنار بگذارید . کمی د ر تابه روغن بریزید .

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم برای 6-8 نفر

عد س............... سه‌چهارم پیمانه

برگ بو   ..............2 عد د 

آب...........2 پیمانه

روغن زیتون...............2 قاشق سوپخوری

جعفری تازه خرد  کرد ه...........1 قاشق سوپخوری

آب و پوست لیموی رند ه کرد ه ............از یک عد د  لیمو

نمک و فلفل.............یک چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ.............. 2 عد د 

اسفناج پاک‌کرد ه..............500 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خوراک پیکادیلو مکزیکی

 

روش تهیه

عد س، برگ‌بو و آب را د ر قابلمة‌ مناسبی بریزید . د ر ظرف را بگذارید  و روی حرارت قرار د هید  تا بپزد . آنگاه د ر کاسة کوچکی، روغن، جعفری، پوست لیمو، آب لیمو و نمک را بریزید  و آن را کنار بگذارید . کمی د ر تابه روغن بریزید . تخم‌مرغ را نیمرو کنید  و کنار بگذارید . حالا عد س را آبکش و برگ بو را خارج کنید . اکنون عد س را همراه با اسفناج و فلفل سیاه به ظرف برگرد انید . مواد  را هم بزنید  و اسفناج را بپزید . اکنون مخلوط روغن، جعفری و لیمو را به آن بیفزائید  و خوراک را د ر ظرف مناسبی بکشید  و رویش را با تخم‌مرغ بیارائید .

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، خوراک عدس تعداد بازديد: 305 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز