Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:30

10
اسفند
طرز تهیه خورش شوید خولی

طرز تهیه خورش شوید خولی

در گزارش زیر طرز تهیه خورش شوید خولی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش سرآشپزپاپیون، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  خورش شوید خولی آشنا کنیم.

مواد لازم

پیاز............. ۲ عدد

مرغ.................. ۳ قطعه

شوید.............. ۲۵۰ گرم

سبزی (شامل گشنیز و جعفری تازه و ساطوری شده).............. ۲ قاشق سوپ خوری

تخم مرغ............... ۳ عدد

آلوچه خشک.............. ۱۰۰ گرم

روغن............. به مقدار لازم

نمک و فلفل و زرد چوبه............... به مقدار لازم

 

طرز تهیه

ابتدا یک عدد از پیاز‌ها را خلالی خرد کرده و به همراه گوشت مرغ در روغن داغ سرخ میکنیم.

وقتی پیاز طلایی شد سبزی خرد شده را نیز در تابه ریخته و با مواد تفت می‌دهیم.

پس از این‌که سبزی کاملا نرم شد، تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف به حدی می‌زنیم تا سفیده و زرده با هم مخلوط و یک رنگ شوند.

سپس تخم‌مرغ‌ها را روی مواد در حال سرخ شدن ریخته و وقتی که تخم‌مرغ‌ها کمی بسته شدند آلوچه خشک شسته را در مخلوط ریخته و با بقیه مواد سرخ می‌کنیم.

پس از پنج دقیقه مواد را به همراه دو لیوان آب جوش در قابلمه ریخته و زمانی که مرغ پخته شد نمک، فلفل و زردچوبه را به غذا اضافهمی‌کنیم.

سایر نکات

خورش شوید خولی

از آلوچه تازه هم می‌توان استفاده کرد

میتوان تخم مرغ رو بنا به ذائقه خود حذف کرد

از رب آلوچه یا رب گوجه فرنگی هم بنا به ذائقه میتوان استفاده کرد

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 178 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز