Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:25

5
اسفند
ته‌چین كيلكا

ته‌چین كيلكا

قالب مناسبي را با سلفون بپوشانيد. آن‌گاه ماهي، نمك، فلفل و زعفران را مخلوط كنيد تا ماهي مزه‌دار شود. حالا ماهي‌هاي مزه‌دار كرده را در كنار هم در قالب بچينيد. سپس برنج خيسانده و آبكش كرده را با سبزي پلو مخلوط كنيد

اعظم گلزارمنش :

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

ماهي كيلكا تميز كرده..................700 گرم

نمك و فلفل................. به ميزان لازم

زعفران حلكرده................2 قاشق سوپخوري

برنج 450 گرم.............. (3 پيمانه) 

سبزي پلو خرد كرده...............250 گرم

كره ................100 گرم

 

بیشتربخوانید:

 

 

روش تهیه

قالب مناسبي را با سلفون بپوشانيد. آن‌گاه ماهي، نمك، فلفل و زعفران را مخلوط كنيد تا ماهي مزه‌دار شود. حالا ماهي‌هاي مزه‌دار كرده را در كنار هم در قالب بچينيد. سپس برنج خيسانده و آبكش كرده را با سبزي پلو مخلوط كنيد و در قالب روي ماهي‌ها بريزيد و قدري بفشاريد. اينك كره را آب كنيد و بر روي سطح سبزي پلو بدهيد، رويش را با كاغذ آلومينيوم بپوشانيد و به مدت يك ساعت‌ونيم در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد پلو را بپزيد. اكنون ظرف مناسبي را انتخاب كنيد و پلو قالبي را در آن برگردانيد و به آرامي سلفون را جدا سازيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ته چین، غذای دریایی، آموزش اشپزی، طرز تهیه ته چین تعداد بازديد: 214 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز