اعظم گلزارمنش :
مواد لازم براي 4 نفر
فلفل قرمز تند (چیلی)، خرد كرده ...................2 عدد
سير ...................1 حبه
پيازچة خرد كرده.................. 2 ساقه
زنجفيل رنده كرده ...................1 قاشق چايخوري
زردچوبه.............. 1 قاشق چايخوري
گوجه فرنگي پوست كنده ................. 1 عدد
تخم گشنيز................ يك دوم قاشق چايخوري
بادام زميني بوداده و خرد كرده .......................2 قاشق سوپخوري
روغن مايع................. 2 قاشق چايخوري
عصارة تمرهندي.................. 1 قاشق سوپخوري
فيلة ماهي............... 350 گرم
ميگوي پاك كرده................... 350 گرم
تخم مرغ همزده................. 1 عدد
نارگيل رنده كرده ....................110 گرم
شكر قهوهاي................. 2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل.............. به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه میگوپلو
مواد لازم براي تهية سس
سس مايونز................... 185 گرم
پوست ليموي رنده كرده .............3 قاشق چايخوري
گشنيز خرد كرده................ 1 قاشق سوپخوري
روشتهیه
چيلي، سير، پيازچه، زنجفيل، زردچوبه، گوجهفرنگي، تخمگشنيز و بادام زميني را در كاسة دستگاه غذاساز بريزيد. دستگاه را روشن كنيد تا پورة يكدستي حاصل شود. آنگاه روغن را در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد. سپس مخلوط ادويهاي فراهم كرده و تمرهندي را بيفزائيد و تفت دهيد تا طلائي رنگ شود. حالا فيلة ماهي و ميگو را در دستگاه غذاساز پوره كنيد و بعد تخممرغ، نارگيل، شكر، مخلوط ادويه، نمك و فلفل را بيفزائيد و دوباره دستگاه را روشن نمائید. اکنون هربار يك چهارم پيمانه از ماية فراهم كرده را برداريد و با دست مرطوب، به شكل بيضي درآورید و به سيخ چوبي بكشيد. اینک كبابها را زیر گريل فر قرار دهید تا طلائي رنگ شوند. حالا كباب دریائی را براي پذيرائي، در ظرف مناسبي بچينيد و با سس فراهم كرده ميل كنيد.
بیشتربخوانید:
پیتزای دریایی
روش تهية سس
سس مايونز، پوست ليمو و گشنيز را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد.
خواص تمبر هندی
تمبر هندی مدتهای زیادی است که بهعنوان ضدیبوست طبیعی شناخته میشود. وجود فیبرهای غذایی در این میوه، باعث این ویژگی شده است.