پیتزای دریایی
پودر آویشن، جوز هندی، فلفل سیاه و نمك مقداری
سس مایونز 2 قاشق سوپخوری
پودر سیر یكچهارم قاشق سوپخوری
سس گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
سس خردل یكدوم قاشق سوپخوری
پودر پنیر پارمیسان 1 قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا 200 گرم
میگوی آبپز 8 تا 10 عدد
فیله ماهی شیر سرخشده 60 گرم
فلفل دلمهای 1 عدد
پیاز 1 عدد
زیتون سبز و سیاه 6 عدد
پودر آویشن، جوز هندی، فلفل و نمك را در سس مایونز بریزید و كمی پودر سیر اضافه نمایید. آنگاه سس قرمز و سس خردل را نیز با این مواد مخلوط كنید. سپس 2 قاشق سوپخوری از این مواد روی خمیر پیتزا بمالید و روی آن پودر پنیر پارمیسان بپاشید. سپس دوسوم از پنیر پیتزا را بریزید. میگوها را با نمك، فلفل و پودر سیر طعمدار نمایید و روی پنیر قرار دهید. حالا ماهی شیر را به ضخامت نیم سانتیمتر ببرید و روی خمیر بچینید. فلفل دلمهای و پیاز را نیز خرد كنید و بچینید. در آخر روی همه مواد پودر سیر بپاشید و بعد باقیمانده پنیر را روی پیتزا بریزید. زیتونها را نیز بچینید و پیتزا را در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.