Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 15:00

9
آذر
پیتزای دریایی

پیتزای دریایی

طرز تهیه پیتزای دریایی

پیتزای دریایی

 

پودر آویشن، جوز هندی، فلفل سیاه و نمك      مقداری

سس مایونز     2 قاشق سوپخوری

پودر سیر     یك‌چهارم قاشق سوپخوری

سس گوجه‌فرنگی     1 قاشق سوپخوری

سس خردل     یك‌دوم قاشق سوپخوری

پودر پنیر پارمیسان     1 قاشق سوپخوری

پنیر پیتزا     200 گرم

میگوی آبپز     8 تا 10 عدد

فیله ماهی شیر سرخ‌شده     60 گرم

فلفل دلمه‌ای     1 عدد

پیاز     1 عدد

زیتون سبز و سیاه     6 عدد

 

 

 

پودر آویشن، جوز هندی، فلفل و نمك را در سس مایونز بریزید و كمی پودر سیر اضافه نمایید. آنگاه سس قرمز و سس خردل را نیز با این مواد مخلوط كنید. سپس 2 قاشق سوپخوری از این مواد روی خمیر پیتزا بمالید و روی آن پودر پنیر پارمیسان بپاشید. سپس دوسوم از پنیر پیتزا را بریزید. میگوها را با نمك، فلفل و پودر سیر طعم‌دار نمایید و روی پنیر قرار دهید. حالا ماهی شیر را به ضخامت نیم سانتیمتر ببرید و روی خمیر بچینید. فلفل دلمه‌ای و پیاز را نیز خرد كنید و بچینید. در آخر روی همه مواد پودر سیر بپاشید و بعد باقیمانده پنیر را روی پیتزا بریزید. زیتون‌ها را نیز بچینید و پیتزا را در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

برچسب ها: آویشن، گوجه‌فرنگی، پیتزای دریایی، میگوی تعداد بازديد: 696 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز