Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 14:49

14
بهمن
طرز تهیه راگوی مرغ تند و خوشمزه

طرز تهیه راگوی مرغ تند و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه راگوی مرغ تند را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش هنرآشپزی، این غذا باب میل کسانی است که غذای تند دوست دارند، با ما همراه باشید...

مواد لازم برای ۴ نفر:

بادام هندی.............. ۵۰ گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز................ یک عدد

پیازچه............. ۱۵۰ گرم

فلفل قرمز تند................. به میزان لازم

سیر.................. ۲ حبه

فیله مرغ............... ۴۰۰ گرم

روغن زیتون.............. ۴ قاشق سوپ‌خوری

نمک و ادویه................... به میزان لازم

آب مرغ................ یک پیمانه

آرد............. یک قاشق سوپ‌خوری

رب گوجه فرنگی................... یک قاشق سوپ‌خوری

آب لیمو............... یک قاشق سوپ‌خوری

تره خرد شده................ ۳ قاشق سوپ‌خوری


طرز تهیه:

* بادام هندی را در ظرف تختی بریزید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید تا تفت بخورد.

* فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید. پیازچه و فلفل قرمز تند را به صورت حلقه‌های نازک درآورید و سیر را رنده کنید.

* فیله‌ی مرغ را نیز به صورت قطعات ریز خرد کنید. مرغ را به همراه روغن، نمک و ادویه در ظرفی بریزید و آن را بدون سرپوش به مدت ۳ تا ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید تا تفت بخورد.

* سپس سبزیجات خرد شده را به همراه کمی از آب مرغ به آن اضافه کنید و مجدداً ظرف را با درپوش به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه با توان ۱۰۰ گرم (حداکثر) در دستگاه بگذارید تا مواد بپزد.

* آرد را با بقیه آب مرغ مخلوط کنید و همراه بادام هندی، رب گوجه فرنگی و آب لیمو بعد از گذشت ۷ دقیقه به مواد اضافه کنید. غذا را در ظرف دلخواه ریخته و با تره خرد شده تزیین کنید.

نکته

۱- زمانی که می‌خواهید تنقلات را در ماکروویو تفت دهید بهتر است وسط ظرف خالی باشد تا نسوزد.

۲- می‌توانید در صورت نداشتن آب مرغ از یک چهارم قرص عصاره مرغ به همراه یک لیوان آب جوش استفاده کنید.

استفاده از مرغ جوان اهلی مناسب‌تر است. مزاج این مرغ گرم و در رطوبت معتدل می‌باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 237 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز