Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:59

11
بهمن
طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی

در گزارش زیر طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش مجله کوروش، کوفته سبزی، یکی از انواع کوفته‌های معروف و خوشمزه شیرازی است. این کوفته پرطرفدار از نوع غذا‌های قدیمی ایرانی بوده که بسیار مقوی و پرکالری نیز است. وجود مواد اولیه مغذی و سالم، چون گوشت، برنج، گردو، کشمش و… که در تهیه این خوراک به کار می‌رود، ارزش غذایی آن را دو چندان می‌کند.

برای تهیه و طبخ کوفته سبزی شیرازی به میزان مواد و نحوه درست کردن آن دقت لازمه را داشته باشید. چرا که کم بودن یک مورد و توجه نکردن به روش طبخ، باعث تغییر مزه واقعی و شکل کوفته‌ها خواهد شد. در این رسپی غذالند، طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی را مرحله به مرحله آموزش داده ایم و می‌توانید به راحتی و در زمان کم این کوفته خوشمزه و لذیذ را در منزل تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوفته کشک اصفهان

 

مواد لازم

برنج...............۲ پیمانه

گوشت چرخ کرده................۱۵۰ گرم

لپه...............۱ فنجان

پیازداغ...............۴ قاشق غذاخوری

گردو خرد شده................۴ قاشق غذاخوری

کشمش سرخ شده............۴ قاشق غذاخوری

سبزی (جعفری، گشنیز، شوید، مرزه و ترخون)........... به مقدار لازم

آب.............۳ لیوان

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه...............به مقدار لازم

 

بیشتربخوانید:

 

 

مراحل

برنج و لپه را جداگانه شسته و در آب به مدت ۴ ساعت خیس کنید.

سپس برنج، لپه، گوشت و سبزی خرد شده را در مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست شود.

حالا مواد را در یک ظرف بریزید و ادویه‌ها را اضافه کنید.

مخلوط را با دست به خوبی ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

حالا به اندازه یک پرتقال از مواد را بردارید و داخل آن را گود و کمی گردو، کشمش و پیازداغ ریخته و کوفته را به صورت گلوله جمع کنید.

بعد از اینکه درست کردن کوفته‌ها تمام شد، یک قابلمه را آب پر کرده و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید.

سپس کمی پیازداغ، سبزی خرد شده، نمک و فلفل در آب جوش بریزید.

حالا تمام کوفته‌ها را در قابلمه ریخته و درب آن را نگذارید تا کوفته‌ها باز نشود.

بعد از گذشت ۱۵ دقیقه حرارت را خاموش و کوفته‌ها را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

برچسب ها: کوفته، آموزش آشپزی، کوفته سبزی شیرازی، طرز تهیه تعداد بازديد: 448 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز