به گزارش کتاب کاله، فلافل لبو به عنوان یک غذای گیاهی متفاوت در این فصل میتواند گزینه خوب و جذابی باشد که از امتحان کردن آن پشیمان نخواهید شد. فلافل به عنوان یک غذای خیابانی محبوب به خصوص در جنوب کشورمان با جا گرفتن در دستورالعمل تهیه فلافل رنگ و لعاب و طعم جذابی به آن میدهد. در کنار فلافل لبو سس جذاب و متفاوتی با ترکیب ماست و سس کنجد در نظر گرفتیم که دستورالعمل آن را هم در اختیارتان قرار دادیم. امیدواریم از این ترکیب جدید لذت ببرید و تجربهتان را با ما در میان بگذارید.
مواد لازم برای تهیه فلافل لبو
روغن زیتون........... یک قاشق غذاخوری
پیاز (خرد شده) .............دو عدد
زیره .............دو قاشق چایخوری
نخود ................۴۰۰ گرم
لبو................ ۵۰۰ گرم
آرد سوخاری تازه............. ۱۰۰ گرم
تخم مرغ................ یک عدد
سس کنجد............ یک قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی.............. به مقدار لازم
نمک و فلفل............ به مقدار لازم
نان.............. چهار عدد
ترشی چغندر............... به مقدار لازم
برگ چغندر............. ۵۰ گرم
طرز تهیه
مرحله اول
استفاده از لبو در رژیم غذایی روزانه در فصل زمستان بسیار قابل اهمیت است چرا که این گیاه بسیار پرخاصیت بوده و مصرف آن برای سلامتی شما مفید است. شما با استفاده از لبو غذاهای متنوع و خوشمزه زیادی مانند حمص لبو، برگر گیاهی لبو یا حتی سوپ لبو میتوانید تهیه کنید و در روزهای سرد زمستان از طعم آنها در کنار دوستان و خانواده لذت ببرید. شما همچنین با استفاده از لبو میتوانید یک وعده غذای گیاهی متفاوت و خوشمزه مثل فلافل لبو تهیه و نوش جان کنید.
برای شروع روغن را داخل یک تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و داخل روغن سرخ کنید تا نرم شده، اما تغییر رنگ ندهد. زیره را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه دیگر مواد را روی حرارت نگهدارید. در همی حین چغندر را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید.
مرحله دوم
نخودی را که از ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و چندبار آب آن را عوض کردهاید را همراه دو سوم چغندر رنده شده، آرد سوخاری، تخم مرغ و سس کنجد داخل غذاساز ریخته و چند پالس بزنید تا مواد یکدست و نرم شوند. حین پالس زدن چندبار دور ظرف را با لیسک بگیرید و مواد را داخل یک کاسه بریزید. باقی مانده چغندر رنده شده را نیز اضافه کنید و مواد را هم بزنید. به مقدار خیلی کم نمک و فلفل اضافه کنید.
بیشتر بخوانید:
رازهای پخت فلافل و بادمجان شکم پر خوشمزه
طرز تهیه فلافل؛ با یک روش متفاوت
فلافل آبادانی + طرزتهیه
مرحله سوم
حالا دستهایتان را کمی آب بزنید و از مایه فلافل بردارید و به شکل گلولههای فلافل در بیاورید. حدود ۲۰ عدد فلافل باید با این حجم از مواد درست کنید. سپس مقداری روغن داخل یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن حسابی داغ شود. به اندازه قابلمهتان فلافلهای آماده شده را داخل روغن بریزید تا کاملا سرخ شوند. حدود دو تا سه دقیقه هر طرف را تفت دهید و برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شده و پخته شود.
مرحله چهارم
در همین حین که فلافلها در حال سرخ شدن هستند، سراغ آماده کردن سس مخصوص بروید. ارده را با ماست، شکر و مقداری ادویه مخلوط کنید. داخل نانهای باگت را خالی کنید. فلافلها را داخل نان چیده و روی آنها سس تهیه شده را بریزید. مقداری برگ چغندر یا کاهو لابهلای نان قرار دهید. فلافل خوشرنگ لبو را با ترشی لبو سرو و نوش جان کنید.