Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:30

29
دی
ماهی قزل‌آلا با سبزیجات

ماهی قزل‌آلا با سبزیجات

ابتدا روغن زیتون را در ماهیتابة بریزید و روی حرارت قرار دهید سیر و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند اینک گوجه‌فرنگی،مارچوبه، زیتون، نمک، فلفل و فیله‌ها را با سس گوجه‌فرنگی آغشته کرده و بیفزائید و با حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه آنرا بپزید.

مواد لازم برای 2 نفر

فیله قزل آلا............... 4 عدد

زيتون خلال شده..................پیمانه

گوجه فرنگی..................450 گرم

مار‌چوبه................ 500 گرم

سیر له شده................۱ حبه

نمک .................. به میزان لازم

تره خرد کرده.............. 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون...............به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه قلیه ماهی؛ این غذای جنوبی خوشمزه

 

 

روش تهیه

ابتدا روغن زیتون را در ماهیتابة بریزید و روی حرارت قرار دهید سیر و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند اینک گوجه‌فرنگی،مارچوبه، زیتون، نمک، فلفل و فیله‌ها را با سس گوجه‌فرنگی آغشته کرده و بیفزائید و با حرارت ملایم  به مدت 10 دقیقه آنرا بپزید. تا ماهی پخته شود. سپس تره را روی آن بریزید.  این ماهی لذیذ را با برنج و یا نان ترش مصرف کنید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی

 

خواص ماهی قزل‌آلا

ماهی قزل آلا دارای پروتئین بالا و اسیدهای چرب امگا ۳ می‌باشد. انواع مختلف ماهی قزل آلا در شمال اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام یافت می‌شود و در بیشتر نقاط جهان مصرف می‌شود. ماهی قزل آلا یک گزینه عالی و سالم برای یک وعده غذایی به شمار می‌رود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی تعداد بازديد: 182 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز