Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 05:50

10
دی
طرز تهیه دوپیازه

طرز تهیه دوپیازه

امروز می‌خواهیم یک غذای ساده، کم هزینه و به‌صرفه، اما خوشمزه را به شما آموزش بدهیم. از آن‌جایی که بعضی از عزیزان از گرانی و وضعیت معیشتی این روز‌ها گله داشتند، ماهم برای امروز این غذای بدون گوشت و به‌صرفه را درنظر گرفتیم.

 به گزارش برترین‌ها: امروز می‌خواهیم یک غذای ساده، کم هزینه و به‌صرفه، اما خوشمزه را به شما آموزش بدهیم. از آن‌جایی که بعضی از کاربرهای عزیز برترین‌ها از گرانی و وضعیت معیشتی این روزها گله داشتند، ماهم برای امروز این غذای بدون گوشت و به‌صرفه را درنظر گرفتیم. دوپیازه طعم بسیار خوبی دارد که خیلی هم سریع آماده می‌شود. با ما همراه باشید.

طرز تهیه دوپیازه؛ غذایی خوشمزه و ارزان

 

بیشتربخوانید:

دوپیازه‌آلو؛ سیب‌زمینی شیرازی

 

 

مواد لازم

سیب‌زمینی: ۲ عدد

پیاز بزرگ: ۱ عدد

ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، دارچین، زردچوبه و ...): به‌مقدار لازم

کره: ۱ قاشق غذاخوری

سبزی خشک: (شوید خشک، نعنا خشک، تره و ..): به‌دلخواه و قابل حذف، به‌مقدار لازم

طرز تهیه دوپیازه؛ غذایی خوشمزه و ارزان

 

طرز تهیه:

۱. ابتدا سیب‌زمینی‌ها را به هر روشی که دوست دارید آب‌پز کنید.

۲. در یک ماهیتابه پیاز‌ها را خلالی کنید و بعد از آن که تقریبا طلایی شد زردچوبه و بقیه ادویه‌ها را اضافه کنید.

۳. وقتی سیب‌زمینی‌ها کامل پخته شدند، پوست آن‌ها را جدا کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و بعد کره را اضافه کنید و با گوشت‌کوب به‌خوبی آن را بکوبید و کمی تفت دهید.

۴. نمک غذا را بچشید و اندازه کنید. دوپیازه شما آماده است. دوپیازه را می‌توانید با گوجه و خیارشور میل کنید. نوش جان!

 

بیشتربخوانید:

دوپیازه سیب زمینی

 طرز تهیه دوپیازه؛ غذایی خوشمزه و ارزان

نکته: بعضی‌ها در دوپیازه از نعنا خشک، شوید خشک و یا تره تفت داده شده استفاده می‌کنند. استفاده از سبزی خشک کاملا سلیقه‌ای است. اگر دوست داشتید به این صورت درست کنید، زمانی که پیازداغ شما آماده شد سبزی خشک را به پیاز داغ اضافه کنید و بسیار کم تفت بدهید و زیر آن را خاموش کنید. حواستان باشد تفت دادن زیاد باعث طعم تلخی سبزی خشک می‌شود.

همچنین بعضی‌ها از تخم‌مرغ آب‌پز رنده شده هم در دوپیازه استفاده می‌کنند، که آن هم سلیقه‌ای می‌باشد و می‌توانید شما هم استفاده کنید.

برچسب ها: سیب زمینی، آموزش آشپزی، دوپیازه، طرز تهیه، غذای نونی، دوپیازه آلو تعداد بازديد: 265 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز