Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 18 مرداد 1399 - 02:09

12
شهریور
دوپیازه سیب زمینی

دوپیازه سیب زمینی

گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید. آن‌گاه پیاز را به همراه کره در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید. حالا گوشت را بیفزائید و ده دقیقه به تفت دادن ادامه دهید. سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.

ايران كوهستانی

 

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

گوشت بدون استخوان 300 گرم

پیاز ریز خرد کرده 2 عدد متوسط

کره 100 گرم

زردچوبه یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

سیب‌زمینی مکعبی خرد کرده 500 گرم

فیله گوجه‌فرنگی خرد کرده 250 گرم

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

روش تهیه دوپیازه سیب زمینی 

گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید.

آن‌گاه پیاز را به همراه کره در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید.

حالا گوشت را بیفزائید و ده دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.

سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید.

اینک به میزان لازم آب اضافه کنید تا گوشت بپزد.

سپس سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را افزوده و اجازه دهید دوپیازه بپزد و جا بیفتد.

در نهایت آبلیمو را اضافه کنید و خوراک دوپیازه را در ظرف مناسبی بکشید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

دوپیازه گوشت

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی با سیب زمینی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، دوپیازه سیب زمینی، طرز تهیه دوپیازه تعداد بازديد: 168 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز