ايران كوهستانی
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
گوشت بدون استخوان 300 گرم
پیاز ریز خرد کرده 2 عدد متوسط
کره 100 گرم
زردچوبه یکدوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سیبزمینی مکعبی خرد کرده 500 گرم
فیله گوجهفرنگی خرد کرده 250 گرم
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه دوپیازه سیب زمینی
گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید.
آنگاه پیاز را به همراه کره در تابه مناسبی بریزید و تفت دهید.
حالا گوشت را بیفزائید و ده دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.
سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید.
اینک به میزان لازم آب اضافه کنید تا گوشت بپزد.
سپس سیبزمینی، گوجهفرنگی، نمک و فلفل را افزوده و اجازه دهید دوپیازه بپزد و جا بیفتد.
در نهایت آبلیمو را اضافه کنید و خوراک دوپیازه را در ظرف مناسبی بکشید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
دوپیازه گوشت