Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:53

29
آذر
لقمه‌هاي گوشت‌و‌خردل

لقمه‌هاي گوشت‌و‌خردل

سير، پياز و كرفس را همراه با قدري روغن، در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق تفت دهيد. آن‌گاه همة مواد را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس اين مخلوط را به شش قسمت مساوي تقسيم كنيد و در قالب 6 تائي و چربكردة مافين بريزيد.

 منيژه غفوري :

 

مواد لازم براي 6 نفر

سير له كرده...............2 حبه

پياز خرد كرده............ 1 عدد

كرفس خرد كرده ..............سه چهارم پيمانه

گوشت چرخكرده.................... 750 گرم

نان سفيد برشي (خرد كرده)............ 1 پيمانه

شير................. 60 ميلي ليتر (يك چهارم پيمانه)

سس خردل.................1 قاشق سوپخوري

سس ووستر شاير ...........1 قاشق سوپخوري

فلفل سياه................. يك چهارم قاشق چايخوري

نمك................... 1 قاشق چايخوري

تخم مرغ........... 2 عدد

 

مواد لازم براي تزئين لقمه‌هاي گوشت و خردل

سس گوجه فرنگي ...................يك دوم پيمانه

پورة سيب زميني............... براي تزئين به ميزان لازم

 

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کباب لقمه ترکیه‌ای

 

روش تهيه

سير، پياز و كرفس را همراه با قدري روغن، در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق تفت دهيد. آن‌گاه همة مواد را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس اين مخلوط را به شش قسمت مساوي تقسيم كنيد و در قالب 6 تائي و چربكردة مافين بريزيد. حالا قالب را در فر گرم كرده با دماي 180درجة سانتيگراد بگذاريد و لقمه‌هاي گوشت را به مدت تقريبي 45دقيقه، بپزيد. اكنون قالب را از فر درآوريد و مافن گوشت را روي كاغذ آلومينيومي برگردانيد. اينك رويشان سس گوجه فرنگي بماليد و 5 دقيقة ديگر در فر بگذاريد تا سس ببندد.  آن‌گاه لقمه‌هاي گوشت را از فر درآوريد و رويشان را با  پورة سيب‌زميني بيارائيد.

 

بیشتربخوانید:

لقمه جوجه و پیاز كبابی

 

 

خواص خردل

مزایای دانه های خردل بسیار زیاد است و به طور معمول برای طعم و مزه مورد استفاده قرار می گیرد و سس خردل بسیار ترجیح داده می شود و همچنین دارای کاربردهای دارویی و درمانی نیز است، که از زمان بقراط وجود داشته است. خردل در انواع سفید، قهوه ای و سیاه در سراسر جهان یافت می شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: طرز تهیه، فینگر فود، آموزش اشپزی، لقمه‌هاي گوشت‌و‌خردل، طرز تهیه لقمه‌هاي گوشت‌و‌خردل تعداد بازديد: 241 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز