Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 00:40

26
فروردین
لقمه جوجه و پیاز كبابی

لقمه جوجه و پیاز كبابی

طرز تهیه لقمه جوجه و پیاز كبابی

لقمه جوجه و پیاز كبابی

 

مواد لازم برای ۶ نفر:

 

سینه مرغ بدون استخوان ........................................................... ۳سینه كامل،خرد شده

پوست لیموترش ....................................................................... ۱ عدد رنده شده

آ‌ب..........................................................................................۲عدد لیموترش

روغن زیتون............................................................................. یك دوم فنجان

سیر نگینی خرد شده............................................................... ۱ حبه

آ‌ویشن.................................................................................. یك دوم قاشق چای‌خوری

تخم ‌گشنیز كوبیده.................................................................. ۱ قاشق چای‌خوری

پیاز ورقه شده........................................................................۳ عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی نواری خرد شده..........................................۲ عدد

نمك و فلفل سیاه  ...............................................................به میزان لازم

 

مواد لازم برای سالسا

گوجه‌فرنگی  ......................................................................۴۵۰ گرم پوست كنده، فیله شده و خرد شده

سیر رنده شده .....................................................................۲ حبه

پیاز قرمز كوچك .................................................................... ۱ عدد نگینی شده

فلفل سبز........................................................................... ۱ تا ۲ عدد ریز خرد شده

پوست لیموترش ................................................................. یك دوم عدد رنده شده

تخم گشنیز ......................................................................... ۲ قاشق غذاخوری

زیره بو داده و آ‌سیاب شده ................................................... ۱ قاشق چای‌خوری

پودر قند.............................................................................  كمی در صورت دلخواه

 

مواد لازم برای سرو غذا

نان لواش......................................................................۱۸-۱۲ برش

برگ كاهوی ترد و برش‌های لیموترش و برگ گشنیز تازه

خامه ترش .............................................................    یك دوم فنجان

 

در یك ظرف پیركس، پوست لیموترش رنده شده، آ‌ب لیموترش، ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون، سیر، آ‌ویشن، فلفل سبز، تخم گشنیز و نمك و فلفل سیاه را مخلوط كنید. سینه مرغ را در این مخلوط قرار داده و روی آ‌ن را بپوشانید و چند ساعت در یخچال قرار دهید. برای تهیه سالسای گوجه‌فرنگی، سیر، پیاز، فلفل سبز، پوست لیموترش و تخم گشنیز كوبیده را مخلوط كنید و نمك و فلفل و پودر شكر و زیره را به آ‌ن بیفزایید. نیم ساعت این مخلوط را كنار بگذارید و پس از آ‌ن تست كنید و در صورت لزوم، نمك و فلفل اضافه كنید.

گریل اجاق را روشن كرده و  ورقه‌های پیاز را سیخ بكشید و یا روی شبكه گریل قرار دهید و با برس روی آ‌نها روغن بمالید و نمك بپاشید. پیازها را كبابی كنید تا نرم و كبابی شوند. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم كنید. سینه مرغ را با همان ظرف و موادی كه در آ‌ن خوابانده‌اید در پیركس در دار به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید. سپس از فر خارج كنید و تكه‌های مرغ را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه كبابی كنید تا كاملا پخته شود.

در این ضمن در یك ماهی‌تابه بزرگ باقی مانده روغن زیتون را داغ كنید و فلفل‌های دلمه‌ای را در آ‌ن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ كنید تا نرم و سرخ شوند. سپس پیازهای كبابی را به آ‌ن بیفزایید و ۳-۲ دقیقه دیگر بپزید و آ‌ب مرغ را كه هنگام پختن در فر حاصل شده در آ‌ن بریزید و بگذارید تا تبخیر شود و تخم گشنیز را هم اضافه نمایید. برش‌های نان لواش را گرم كنید. تكه‌های مرغ را در یک ظرف و  پیاز، فلفل دلمه‌ای و سالسا را درطرف دیگر  ظرف بریزید. برش‌های لیموترش، كاهو، خامه ترش و برگ گشنیز را سر میز ببرید تا برای سرو استفاده شود.

 

 

برچسب ها: روغن زیتون، سینه مرغ، نان لواش، فلفل سبز، لقمه جوجه و پیاز كبابی تعداد بازديد: 628 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز