مواد لازم:
گوشت چرخ کرده................... ۵۰۰ گرم
پیاز درشت.............. ۱ عدد
سبزی خشک معطر (ریحان و جعفری) ..............۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده............... ۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری............. ۱ قاشق غذاخوری
نمک............. ۱ قاشق چایخوری
فلفل................ ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن مایع.......... ۴ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:
بهترین روش برای ترد و مزه دار کردن گوشت کباب
طرز تهیه کباب برنجی غذای سنتی خراسان رضوی
طرز تهیهی کباب کاکوری؛ غذای خوشمزه هندی
طرز تهیه:
پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. گوشت پیاز را همراه با نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و مواد را به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید. سپس سبزیهای معطر و زغفران دم کرده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و کمی ورز دهید تا مواد مخلوط شوند. حتما از سبزی خشک استفاده کنید تا آب سبزیها موجب وا رفتن گوشت نشود.
آرد سوخاری را در این مرحله به مواد اضافه نمایید. پس از اضافه کردن آرد سوخاری، مواد را زیاد هم نزنید و فقط در حد مخلوط شدن آن را هم بزنید. مایه کباب را ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا مواد منسجم شوند.
در این قسمت شما سه روش مختلف را میتوانید برای طبخ این کباب بکار ببرید.
روش اول این است که سیخهای چوبی کوچک را از قبل در آب خیس کنید که هنگام حرارت دیدن، نسوزد. از گوشت به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و کمی با دست به آن فشار دهید تا رطوبت گوشت گرفته شود، سپس آن را شکل داده و به سیخ بکشید. سیخها را درون ماهیتابهای که در آن روغن ریخته اید قرار دهید تا با حرارت ملایم و در حالی که در ماهیتابه باز است کبابها آرام سرخ شوند.
روش دوم این است که از گوشت به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در دست مانند کتلت آن را فرم دهید و درون ماهیتابهای که در آن روغن ریخته اید قرار دهید تا کبابها با حرارت ملایم و در حالی که در ماهیتابه باز است سرخ شوند.
روش سوم این است که این کباب را درون فر یا روی آتش ذغال تهیه کنید. در این صورت در مدت زمان کباب کردن باید روغن یا کره آب شده را مرتب روی کبابها بزنید تا کباب لقمهها خشک نشوند. در صورت دلخواه میتوانید چند گوجه نیز کبابی یا سرخ کنید و به همراه این کباب صرف کنید.
منبع: ashpazi hamejoore