Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 04:47

25
تیر
طرز تهیه کباب لقمه ترکیه‌ای

طرز تهیه کباب لقمه ترکیه‌ای

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کباب لقمه ترکیه‌ای را به شما عزیزان آموزش دهیم.

کباب لقمه ترکیه‌ای، یکی دیگر از کباب‌های خوشمزه و با طبخی ساده است که مزه‌ای متفاوت داشته و شما را از یکنواختی طعم کباب‌ها نجات می‌دهد.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده................... ۵۰۰ گرم

پیاز درشت.............. ۱ عدد

سبزی خشک معطر (ریحان و جعفری) ..............۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده............... ۱ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری............. ۱ قاشق غذاخوری

نمک............. ۱ قاشق چایخوری

فلفل................ ۱/۲ قاشق چایخوری

روغن مایع.......... ۴ قاشق غذاخوری

 

 

بیشتر بخوانید:

 

طرز تهیه:

پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. گوشت پیاز را همراه با نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و مواد را به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید. سپس سبزی‌های معطر و زغفران دم کرده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و کمی ورز دهید تا مواد مخلوط شوند. حتما از سبزی خشک استفاده کنید تا آب سبزی‌ها موجب وا رفتن گوشت نشود.

آرد سوخاری را در این مرحله به مواد اضافه نمایید. پس از اضافه کردن آرد سوخاری، مواد را زیاد هم نزنید و فقط در حد مخلوط شدن آن را هم بزنید. مایه کباب را ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا مواد منسجم شوند.

در این قسمت شما سه روش مختلف را می‌توانید برای طبخ این کباب بکار ببرید.

روش اول این است که سیخ‌های چوبی کوچک را از قبل در آب خیس کنید که هنگام حرارت دیدن، نسوزد. از گوشت به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و کمی با دست به آن فشار دهید تا رطوبت گوشت گرفته شود، سپس آن را شکل داده و به سیخ بکشید. سیخ‌ها را درون ماهیتابه‌ای که در آن روغن ریخته اید قرار دهید تا با حرارت ملایم و در حالی که در ماهیتابه باز است کباب‌ها آرام سرخ شوند.

روش دوم این است که از گوشت به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در دست مانند کتلت آن را فرم دهید و درون ماهیتابه‌ای که در آن روغن ریخته اید قرار دهید تا کباب‌ها با حرارت ملایم و در حالی که در ماهیتابه باز است سرخ شوند.

روش سوم این است که این کباب را درون فر یا روی آتش ذغال تهیه کنید. در این صورت در مدت زمان کباب کردن باید روغن یا کره آب شده را مرتب روی کباب‌ها بزنید تا کباب لقمه‌ها خشک نشوند. در صورت دلخواه می‌توانید چند گوجه نیز کبابی یا سرخ کنید و به همراه این کباب صرف کنید.

 

منبع: ashpazi hamejoore

برچسب ها: کباب، آموزش آشپزی، کباب لقمه، غذاهای ترکیه ای، کباب لقمه ترکیه ای، طرز تهیه کباب لقمه ترکیه ای تعداد بازديد: 451 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز