Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 02:45

21
آذر
طرز تهیه حمص شلغم؛ یک پیش‌غذایی با خاصیت آنتی‌بیوتیکی

طرز تهیه حمص شلغم؛ یک پیش‌غذایی با خاصیت آنتی‌بیوتیکی

در مطلب زیر همراه ما باشید تا تمام فوت و فن‌های طرز تهیه حمص شلغم را به شما آموزش دهیم.

به گزارش روزیاتو، وقتی از پختن شلغم صحبت می‌شود، احتمالا تصویر ریشه دایره‌ای این گیاه که آبپز شدن کمی رنگش را تیره‌تر کرده در ذهنتان نقش می‌بندد. اما آشپزی با شلغم، به آب‌پز کردن آن محدود نمی‌شود.

اگر یکی از طرفداران طعم حمص لبنانی هستید، بد نیست بدانید که این پیش‌غذا تنها با نخود تهیه نمی‌شود؛ شما می‌توانید دستور تهیه آن را کمی تغییر دهید و با اضافه کردن شلغم و سبزیجات دیگر، یک حمص ضدباکتری و خوش‌طعم را آماده کنید. طرز تهیه حمص شلغم را در ادامه این مطلب بخوانید.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه حمص لبو یک غذای جذاب و خوشمزه

 

مواد لازم:

شلغم (خرد شده)............. دو تا سه لیوان (حدود چهار تا پنج عدد شلغم متوسط)

فلفل سیاه........... به مقدار لازم

نخود (پخته شده) ................نیم کیلو

ارده .................یک چهارم لیوان

روغن زیتون .................یک چهارم لیوان (در صورت نیاز مقدار بیشتر)

سیر............... (خرد شده) دو حبه

لیموترش................ یک عدد کوچک

نمک................ نصف قاشق چای‌خوری

زیره............... نصف قاشق چای‌خوری


 

طرز تهیه حمص شلغم

طرز تهیه حمص شلغم با حمص پنیری متفاوت است. برای تهیه حمص شلغم ابتدا باید شلغم بوداده تهیه کنید. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سطح سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

شلغم‌های خرد شده را در یک کاسه ریخته و روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید، سپس مواد را کامل با هم مخلوط کنید. شلغم‌ها را روی سینی فر چیده و آن را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که شلغم‌ها نرم شده و رنگ طلایی به خود بگیرند.

شلغم بوداده را در غذاساز ریخته و نخود پخته، ارده، روغن زیتون، سیر را به آن اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شود. سپس کمی آب لیموترش، نمک و زیره هم برای طعم‌دار شدن حمص شلغم به مواد اضافه کنید و غذاساز را دوباره روشن کنید. برای بهتر ترکیب شدن آن می‌توانید کمی روغن زیتون و یا آب به آن اضافه کنید.

پس از اینکه مواد کاملا با هم ترکیب شد، حمص شلغم را در یک کاسه ریخته و سرو کنید.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه هوموس لبنانی

 

 

چند نکته

مقدار لیموترش را با توجه به سلیقه شخصی کم یا بیشتر کنید؛
حمص شلغم مثل حمص کدوحلوایی با انواع سبزیجات، سیب، نان پیتا و چیپس قابل سرو است؛
سعی کنید نخود را یک روز قبل در آب خیس کنید، سپس آب آن را چند بار عوض کرده و در زودپز بپزید. در صورتی‌که به زودپز دسترسی ندارید آن را به مدت چند ساعت روی شعله کم قرار دهید تا کاملا بپزد. راز تهیه یک حمص شلغم خوشمزه در خوب پختن نخود آن است؛
حمص شلغم به مدت یک هفته، در ظرف در بسته در یخچال قابل نگهداری است؛
برای تزیین این حمص، مثل حمص لبو می‌توانید از انواع ادویه مثل فلفل سیاه، روغن زیتون، سبزیجاتی مثل جعفری یا گشنیز خرد شده و یا انواع مغز‌ها استفاده کنید.

برچسب ها: خواص شلغم، آنتی بیوتیک طبیعی، حمص شلغم، طرز تهیه حمص شلغم تعداد بازديد: 272 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز