Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:44

20
آذر
کاری میگو

کاری میگو

کره را در تابه‌ای روی حرارت متوسط قرار دهید و پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آن‌گاه سیر را اضافه کنید تا عطر آن درآید. سپس میگوها را بیفزائید و به مدت 2-3 دقیقه تفت دهید و کنار بگذارید. حالا در ظرفی دیگر شیر نارگیل، زنجبیل،، آبلیمو و پودر کاری را با هم ترک

 کیان رنجبر :

 

مواد لازم برای 6 نفر

کره................ 2 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد کرده.................1 عدد متوسط

سیر له کرده.................4-5 حبه

میگوی درشت..............15-20 عدد

شیر نارگیل...............  1 قوطی

زنجبیل تازه رنده کرده............2 قاشق چایخوری

آبلیموی تازه...................2 قاشق سوپخوری

پودر کاری..................یک و یک‌دوم قاشق سوپخوری

نمک و فلفل............... به میزان لازم

گشنیز تازه.................. مقداریجهت تزئین

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سالاد میگو و اسفناج ؛ مخصوص رژیم دارها

 

روش‌تهیه

کره را در تابه‌ای روی حرارت متوسط قرار دهید و پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آن‌گاه سیر را اضافه کنید تا عطر آن درآید. سپس میگوها را  بیفزائید و به مدت 2-3 دقیقه تفت دهید و کنار بگذارید. حالا در ظرفی دیگر شیر نارگیل، زنجبیل،، آبلیمو و پودر کاری را با هم ترکیب کرده و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. اینک میگوهای تفت داده شده را به شیر نارگیل بیفزائید و با حرارت کم بگذارید به مدت 4-5 دقیقه بجوشد تا زمانیکه سس غلیظ شود سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. کاری میگو را با گشنیز تازه تزئین کرده و با برنج سرو نمائید.

 

بیشتربخوانید:

کباب میگو با سس مخصوص + طرز تهیه

 

 خواص  میگو

میگو گونه‌ای از سخت‌پوستان است که در اکثر آب‌های جهان وجود دارد. میگو علی‌رغم ظاهر نه‌چندان جذابش، یکی از منابع غنی از آهن است و مصرف آن به افرادی که دچار کم خونی هستند، توصیه می‌شود. میگو همچنین یکی از خوراکی‌های سرشار از امگا ۳ است و به همین دلیل، به کنترل فشار خون نیز کمک می‌کند. میگو خوشمزه و بسیار لذیذ است و نسبت به سایر غذاهای دریایی کالری کمتری دارد. روش‌های متنوعی برای طبخ و پخت میگو وجود دارد اما برای بهره‌مندی از حداکثر خواص میگو بهتر است انواع میگو را کباب یا بخارپز کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: میگو، خواص میگو، غذای دریایی، کاری میگو، طرز تهیه کاری میگو تعداد بازديد: 209 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز