Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:02

19
آذر
خورش گل کلم

خورش گل کلم

گوشت و روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه پیاز داغ، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و 2 دقیقة دیگر تفت دهید. حالا رب گوجه‌فرنگی را افزوده و پس از چند دقیقه به میزان کافی آب بریزید تا گوشت بپزد.

 اعظم گلزارمنش :

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

گوشت چرخکرده   ............................سس   500 گرم

روغن................ به میزان لازم

پیازداغ    ............ 4 قاشق سوپخوری

نمک، فلفل و زردچوبه.................  به میزان لازم

رب گوجه فرنگی .............  2 قاشق سوپخوری

گل کلم........... 500 گرم

آبلیموی تازه .......... 2 قاشق سوپخوری

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کاسرول گل کلم برای صبحانه

طرز تهیه تسو غذای چینی با گل کلم + طرز تهیه

 

 روش تهیه

گوشت و روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه پیاز داغ، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و 2 دقیقة دیگر تفت دهید. حالا رب گوجه‌فرنگی را افزوده و پس از چند دقیقه به میزان کافی آب بریزید تا گوشت بپزد. سپس گل‌کلم‌ها را به تکه‌های مناسب خرد کنید و در روغن تفت دهید و به گوشت اضافه کنید تا بپزد. اینک آبلیمو را افزوده و خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، خواص گل کلم، گل کلم سوخاری، طرز تهیه، خورش گل کلم، طرز تهیه خورش گل کلم تعداد بازديد: 239 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز