اعظم گلزارمنش :
مواد لازم برای 1 عدد
خمیر پیتزا .....................150 گرم
سس پیتزا ................ 2 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا رنده کرده.............. 100 گرم
پنیر گودا ............. 100 گرم
اسفناج بخارپز .................. 200 گرم
گوجهفرنگی حلقهای خرد کرده ................. 3 عدد
فلفل دلمهای خرد کرده............. یکسوم پیمانه
قارچ ورقهای خرد کرده............. 100 گرم
بیشتربخوانید:
پیتزای دریائی
روشتهیه
خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر پهن کنید. آنگاه در قالب پیتزا قرار دهید. حالا روی سطح خمیر سس بمالید و قدری پنیر بپاشید. سپس اسفناج، حلقههای گوجهفرنگی، فلفل دلمه و قارچ را رویش قرار دهید. اینک باقیماندة پنیر را روی سطح پیتزا بریزید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه آن را بپزید.
یادآوری
در صورت دلخواه 1 قاشق سوپخوری سیر له کرده را با 4 قاشق روغن زیتون مخلوط کنید و 1 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شود. حالا این مخلوط را در ظرف مناسبی بریزید و در کنار پیتزا مورد استفاده قرار دهید.
خواص اسفناج
اسفناج فواید دلگرم کننده ای برای سلامت قلبی دارد که به طور مستقیم طول عمر را افزایش می دهد. نشان داده شده است که اسفناج اسیده ای چرب امگا 3 است که برای سلامت قلبی عالی هستند.علاوه بر این، مقدار اسید فولیک زیاد اسفناج موجب کاهش سطح هموسیستئین می شود که به طور مستقیم خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.