Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 14:05

10
آذر
لقمه‌های فانتزی مرغ

لقمه‌های فانتزی مرغ

پیازچه، جعفری، گردو، ذرت، مرغ، خیارشور، ماست چکیده، مایونز، نمک، فلفل و سیر در ظرف مناسبی بریزید و ترکیب کنید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید. سپس نان‌های تست را یکی یکی قالب بزنید، قبل از اینکه نان از قالب جدا شود.

 اعظم گلزارمنش:

 

مواد  لازم برای 8-10 نفر

پیازچه خرد کرده..................... 2 قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده.................... 2 قاشق سوپخوری

گردو خرد کرده................... یک سوم پیمانه

کنسرو ذرت.............. یک سوم پیمانه

سینة مرغ پخته و خرد کرده.................... یک پیمانه

خیارشور خرد کرده................. سه‌چهارم پیمانه

ماست چکیده............... یک پیمانه

مایونز................. 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل ...................به میزان لازم

سیر له کرده .................1 حبه

نان تست ..................یک بسته

گوجه گیلاسی، شوید، نعنا................. برای تزئین

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کباب لقمه ترکیه‌ای

لقمه جوجه و پیاز كبابی

روش تهیه

پیازچه، جعفری، گردو، ذرت، مرغ، خیارشور، ماست چکیده، مایونز، نمک، فلفل و سیر در ظرف مناسبی بریزید و ترکیب کنید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید. سپس نان‌های تست را یکی یکی قالب بزنید، قبل از اینکه نان از قالب جدا شود رویش 2-3 قاشق از مواد فراهم کرده بریزید و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید. حالا به آرامی قالب را جدا سازید. اینک لقمه‌ها را در ظرف مناسبی بچینید و با گوجه گیلاسی، برگهای نعنا و شوید بیارائید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، کنسرو ذرت، لقمه‌های فانتزی مرغ، طرز تهیه لقمه‌های فانتزی مرغ تعداد بازديد: 238 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز