تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم برای حدود 28برش
شیرعسل............ 100 گرم
عسل .................30 گرم
كره............ 80 گرم
شكلات سفید خرد كرده................250 گرم
خلال پسته............. 30گرم
قیسی خرد كرده.............. 40گرم
مربای پوست پرتقال (خرد كرده) بدون شربت.............. 40 گرم
بیشتربخوانید:
نان موزی با طرح شکلات مرمری + دستور تهیه
روش تهیه
قالبی را به عرض 20 سانتیمتر با فویل بپوشانید به گونهای كه فویل از لبههای قالب بلندتر باشد. آنگاه روی فویل را چرب كنید. سپس شیرعسلی،عسل و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود و یك دقیقه بجوشد. حالا آن را از روی حرارت بردارید و شكلات، پسته، قیسی و مربای پوست پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون این مخلوط را در قالب بریزید و رویش را بفشارید تا در همه جا بطور یكسان پخش شود. قالب را در یخچال قرار دهید و پس از 2 ساعت، آن را از یخچال درآورید و شكلات را از قالب جدا كنید. سپس آن را به اندازه 3 × 3 سانتیمتر برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
بیشتر بخوانید:
کیک چای و دارچین هابیتون ؛یک عصرانه به سبک انگلیسی
کلوچه دارچینی سیب و جو دوسر ،مقوی و متفاوت