Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 04:06

11
بهمن
پاستا گراتن با سس بلونز

پاستا گراتن با سس بلونز

طرز تهیه پاستا گراتن با سس بلونز

 پاستا گراتن با سس بلونز

 

 

مواد لازم:

 

آرد     1 قاشق سوپخوری

كره     50 گرم

شیر     1 پیمانه

پیاز ریز خرد شده     1 عدد

روغن زیتون بی بو     2 قاشق سوپخوری

گوشت چرخ‌كرده     200 گرم

قارچ ورقه ای    200 گرم

هویج ریز خرد شده     1 عدد

رب گوجه فرنگی     1 قاشق سوپخوری

كوكتل دودی     2 عدد (در صورت دلخواه)

جعفری خردشده     2 قاشق سوپخوری

آب     یك دوم پیمانه

پاستا فوسیلی     300 گرم

پنیر ماتزارلا     200 گرم

 

روش تهیه سس سفید:

آرد را با كره روی حرارت قرار داده تفت دهید تا بوی آرد احساس شود. سپس شیر را كم‌كم اضافه نموده و مرتب هم بزنید تا سس شما به غلظت فرنی برسد.

روش تهیه سس بلونز:

 پیاز را خرد نموده و با روغن زیتون روی حرارت قرار دهید تا سبك شود. سپس گوشت و قارچ‌های ورقه‌ای، بعد هویج و در آخر، رب گوجه فرنگی را اضافه نمایید و بگذارید كمی تفت بخورد. كوكتل ورقه‌شده و جعفری را بیفزایید و در پایان نصف لیوان آب اضافه و حرارت را ملایم كنید تا سس كاملا پخته شود.

روش تهیه پاستا:

2 لیتر آب را همراه با مقداری روغن زیتون، نمك و فلفل به جوش بیاورید و پاستا را درون آن بریزید و 10 دقیقه بعد از آب جوش خارج كنید. كف ظرف پیركس را كاملا چرب نموده و نیمی از سس سفید را درون آن بریزید. سپس مقداری پاستا را روی سس سفید و كمی از مواد گوشتی را روی پاستا ریخته، مجددا سس سفید بریزید. این عمل را چند مرتبه تكرار كنید تا تمام مواد لایه‌لایه ریخته شوند. در پایان، روی تمام مواد مقداری سس سفید و روی آن پنیر ماتزارلا ( پیتزا) بریزید و ظرف را درون فر از قبل گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط، به مدت 30 دقیقه قرار دهید (ابتدا 15 دقیقه با در پوش و سپس 15 دقیقه بدون در پوش).

برچسب ها: پاستا گراتن با سس بلونز تعداد بازديد: 623 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز