امروز میخواهیم طرز تهیه مرغ بوربن که یک غذای خوشمزه چینی است را با دستوری بسیار ساده در اختیار شما قرار دهیم.
این غذا اولین بار توسط یک سرآشپز چینی اختراع شده است. این سرآشپز در رستورانی در خیابان بوربن کار میکرد به همین دلیل این غذا با نام مرغ بوربن معروف شد.
طرز تهیه این غذا بسیار ساده است و میتوانید آن را در زمان کمی در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه مرغ بوربن
سینه مرغ، بدون استخوان.............. یک کیلوگرم
روغن زیتون................ یک تا دو قاشق غذا خوری
سیر خورد شده................. یک حبه
زنجبیل.................. یک چهارم قاشق چایی خوری
فلفل قرمز پودر شده................ سه چهارم قاشق چایی خوری
آب سیب .............یک چهارم لیوان
شکر قهوهای.............. یک سوم لیوان
سس کچاپ................ دو قاشق غذا خوری
سرکه سیب .............یک قاشق غذا خوری
آب................ یک دوم لیوان
سس سویا.................. یک سوم لیوان
طرز تهیه مرغ بوربن
روغن را در یک تابه بزرگ بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. تکههای مرغ را درون تابه بریزید و آن را خوب تفت دهید تا رنگ آن کاملا تغییر کند. سپس مرغها را از تابه خارج کنید و آن را از روی حرارت بردارید.
سایر مواد را داخل تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا موادتان خوب با هم مخلوط شوند. سپس مرغها را دوباره به تابه و سایر مواد اضافه کنید و کمی حرارت را زیاد کنید تا مایع جوش بخورد.
بعد از اینکه مایع جوشید حرارت گاز را کم کنید و مواد را به مدت ۲۰ دقیقه حین اینکه روی حرارت است مدام هم بزنید.
مرغ و مایع آن را به ظرف مورد نظرتان انتقال دهید. این غذا را با برنج داغ سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
منبع: کتاب کاله