Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 آذر 1399 - 18:40

9
آبان
پلوی نخودفرنگی

پلوی نخودفرنگی

برنج را بشوئید و با نمک بخیسانید. آن‌گاه آن را آبکشی کنید. حالا یک سوم از کره را در قابلمة مناسبی روی اجاق آب کنید. سپس شوید و نخود را با برنج مخلوط کنید و در قابلمه بریزید. اینک پلو را به مدت 30-45 دقیقه روی اجاق دم کنید.

 اعظم گلزارمنش :

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

برنج .............450 گرم (3 پیمانه)

شوید خشک ...............1 پیمانه

نخودفرنگی پخته  ................ 250 گرم

کره یا روغن.............. 100-150 گرم

زعفران.............. به میزان لازم

 

بیشتربخوانید:

فوت و فن پخت ماش‌پلو

پلو مراکشی + طرز تهیه

روش تهیه

برنج را بشوئید و با نمک بخیسانید. آن‌گاه آن را آبکشی کنید. حالا یک سوم از کره را در قابلمة مناسبی روی اجاق آب کنید. سپس شوید و نخود را با برنج مخلوط کنید و در قابلمه بریزید. اینک پلو را به مدت 30-45 دقیقه روی اجاق دم کنید. حالا کرة باقیمانده و زعفران را روی برنج بدهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید. این پلو را با مرغ یا گوشت می‌توانید میل کنید.

 

منبع : شوروشیرین

برچسب ها: نخود فرنگی، نخود پلو، طرز تهیه، پلوی نخودفرنگی، طرز تهیه پلوی نخودفرنگی تعداد بازديد: 95 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز