اعظم گلزارمنش :
مواد لازم برای 4-6 نفر
بلغور جو..................... 1 پیمانه
کلم برک خرد کرده ...............1 عدد کوچک
نمک و فلفل .................به میزان لازم
رب گوجهفرنگی...............1 قاشق سوپخوری
کرفس خرد کرده............... 1 پیمانه
پودر عصارة بره .................2 عدد
گشنیز خرد کرده................ یک دوم پیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ زنجبیل؛ یک غذای مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن
روش تهیه
بلغور را بخیسانید و به همراه آب بپزید. آنگاه کلم، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید کلم هم بپزد. حالا رب گوجهفرنگی، کرفس، فلفل و پودر عصارة بره را بیفزائید و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد، در نهایت گشنیز را اضافه کنید و پس از چند جوش، سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.
یادآوری
در صورت تمایل میتوانید برای مزهدار شدن سوپ از آبلیموی تازه استفاده کنید.
بیشتربخوانید:
سوپ کدو حلوایی و سیب
سوپ کدو حلوایی و برنج + طرز تهیه