Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:57

4
آبان
سوپ کلم اسپانیائی

سوپ کلم اسپانیائی

بلغور را بخیسانید و به همراه آب بپزید. آن‌گاه کلم، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید کلم هم بپزد. حالا رب گوجه‌فرنگی، کرفس، فلفل و پودر عصارة بره را بیفزائید و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد، در نهایت گشنیز را اضافه کنید

اعظم گلزارمنش :

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

بلغور جو..................... 1 پیمانه

کلم برک خرد کرده ...............1 عدد کوچک

نمک و فلفل .................به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی...............1 قاشق سوپخوری

کرفس خرد کرده............... 1 پیمانه

پودر عصارة بره .................2 عدد

گشنیز خرد کرده................ یک دوم پیمانه

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ زنجبیل؛ یک غذای مفید برای تقویت سیستم ایمنی بدن

روش تهیه

بلغور را بخیسانید و به همراه آب بپزید. آن‌گاه کلم، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید کلم هم بپزد. حالا رب گوجه‌فرنگی، کرفس، فلفل و پودر عصارة بره را بیفزائید و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد، در نهایت گشنیز را اضافه کنید و پس از چند جوش، سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

 

یادآوری

در صورت تمایل می‌توانید برای مزه‌دار شدن سوپ از آبلیموی تازه استفاده کنید.

بیشتربخوانید:

سوپ کدو حلوایی و سیب

سوپ کدو حلوایی و برنج + طرز تهیه

 

منبع : شور وشیرین

برچسب ها: سوپ، زنجبیل، سوپ کلم اسپانیائی، طرز تهیه سوپ کلم اسپانیائی تعداد بازديد: 303 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز