مواد لازم برای تهیه سوپ زنجبیل
کره پاستوریزه................ ۵۰ گرم
پیاز خرد شده................. یک عدد بزرگ
زنجبیل تازه رنده شده.............. یک چهارم لیوان
سیر ...........چهار حبه
آب مرغ غلیظ............. دو لیوان
هویج نگینی خرد شده.................. یک لیوان
سرکه قرمز................. سه قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه............... دو قاشق غذاخوری
نمک............ به مقدار لازم
فلفل سیاه............. به مقدار لازم
پودر کاری............. نوک قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده............ دو ساقه
طرز تهیه سوپ زنجبیل
پیش از این طرز تهیه سوپ کدوحلوایی و زنجبیل را به شما آموزش دادهبودیم و این بار میخواهیم یک سوپ متفاوت را با استفاده از زنجبیل همراه با شما آماده کنیم. در یک قابلمه مناسب، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. سپس پیاز را در قابلمه ریخته و تفت دهید. وقتی که پیاز کمی سبک شد، سیر و زنجبیل رندهشده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. مراقب باشید که قبل از آنکه آب پیازها کاملا جمع شود و سیر حالت سوختگی به خود بگیرد، مرحله بعد را انجام دهید.
آب مرغ، هویج و سرکه قرمز را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید. وقتی مواد شروع به جوشیدن کردند، شعله را کمتر کنید و به هویج برای پختن فرصت دهید. بین نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه برای پختن هویج و قوام آمدن مواد وقت لازم دارید.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و وقتی مواد از دمای جوش بیرون آمدند، با غذاساز سوپ را یکدست کنید. سپس نمک، فلفل و آبلیمو را هم به سوپ اضافه کنید و چند دقیقه دیگر آن را بجوشانید تا به غلظت دلخواهتان برسد. میتوانید این سوپ را با خامهترش تزیین کنید یا اینکه به ریختن پیازچههای تازهای که ریز خرد کردهاید اکتفا کنید.
این سوپ غذای مفیدی برای تقویت سیستم ایمنی بدن است و در کنار آن میتوانید از نوشیدن دیتاکس زنجبیل و دمنوش زنجبیل برای بالا بردن ایمنی بدنتان کمک بگیرید.
منبع: کتاب کاله