تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
میگو............. 750 گرم درشت
روغن مایع..............1 قاشق سوپخوری
سیر رنده کرده ............2 حبه
زنجفیل رنده کرده ............. 1 تکه 1 سانتیمتری
نمک............یک چهارم قاشق چایخوری
شکر............2 قاشق چایخوری
گشنیز خرد کرده .............. 1 قاشق چایخوری
آرد ذرت 1........... قاشق چایخوری
سفیده تخممرغ همزده..........1 عدد
کنجد............... حدود 100 گرم
روغن مخصوص سرخ کردن............. به میزان لازم
بیشتربخوانید:
خوراک دال عدس و گشنیز
روش تهیه
میگوها را پاک کنید، بشوئید و خشک کنید. آنگاه میگوها را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید. سپس روغن، سیر، زنجفیل، نمک، شکر، گشنیز و آرد ذرت را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا نیمی از سفیده تخم مرغ را به مخلوط میگو بیفزائید و هم بزنید تا مایه، چسبنده شود. اکنون از مایه فراهم کرده 20 توپ بسازید و آنها را در کنجد بغلتانید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید. روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ کنید. سپس توپهای میگو را در روغن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. اینک توپهای سوخاری شده میگو را روی هوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود و آنها برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.