Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 08:37

28
مهر
خوراک دال عدس و گشنیز

خوراک دال عدس و گشنیز

زیره و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید و قدری آن را تفت دهید. آن‌گاه پیازچه و زردچوبه را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس کدو، گوجه‌فرنگی و قارچ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا کدو نرم شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

زیره سبز............. 1 قاشق چایخوری

روغن کنجد..................2 قاشق سوپخوری

پیازچه خرد کرده................6 ساقه

زردچوبه ..................یک دوم قاشق چایخوری

کدو سبز خرد کرده............  2 عدد متوسط

گوجه فرنگی خرد کرده..............4 عدد متوسط

قارچ ورقه‌ای خرد کرده..............6 عدد

دال عدس ...............1 پیمانه (200 گرم)

گشنیز خرد کرده............. 50 گرم

آبلیموی تازه..............4 قاشق سوپخوری

ادویه کاری............. 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل قرمز............ به میزان لازم

تخم مرغ آب‌پز.................... 1 عدد

 

بیشتربخوانید:

عدسی را با این چاشنی‌ها خوشمزه‌تر کنید

طرز تهیه عدسی و کل جوش

 

روش تهیه

زیره و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید و قدری آن را تفت دهید. آن‌گاه پیازچه و زردچوبه را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس کدو، گوجه‌فرنگی و قارچ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا کدو نرم شود. حالا به میزان کافی آب جوش و دال عدس را افزوده تا دال عدس بپزد. اکنون گشنیز، آبلیمو، کاری، نمک و فلفل را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر آن را بپزید. حالا خوراک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

یادآوری: در کنار این غذا از تخم‌مرغ پخته شده استفاده می‌کنند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، عدسی، خوراک دال عدس، طرز تهیه، طرز تهیه خوراک دال عدس، خوراک دال عدس و گشنیز تعداد بازديد: 301 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز