تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
زیره سبز............. 1 قاشق چایخوری
روغن کنجد..................2 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد کرده................6 ساقه
زردچوبه ..................یک دوم قاشق چایخوری
کدو سبز خرد کرده............ 2 عدد متوسط
گوجه فرنگی خرد کرده..............4 عدد متوسط
قارچ ورقهای خرد کرده..............6 عدد
دال عدس ...............1 پیمانه (200 گرم)
گشنیز خرد کرده............. 50 گرم
آبلیموی تازه..............4 قاشق سوپخوری
ادویه کاری............. 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز............ به میزان لازم
تخم مرغ آبپز.................... 1 عدد
بیشتربخوانید:
عدسی را با این چاشنیها خوشمزهتر کنید
طرز تهیه عدسی و کل جوش
روش تهیه
زیره و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید و قدری آن را تفت دهید. آنگاه پیازچه و زردچوبه را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. سپس کدو، گوجهفرنگی و قارچ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا کدو نرم شود. حالا به میزان کافی آب جوش و دال عدس را افزوده تا دال عدس بپزد. اکنون گشنیز، آبلیمو، کاری، نمک و فلفل را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر آن را بپزید. حالا خوراک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.
یادآوری: در کنار این غذا از تخممرغ پخته شده استفاده میکنند.