سرور چاووشی :
مواد لازم برای4-6 نفر
نمك .................3 قاشق چایخوری
اسپاگتی .............1 بستهی 500 گرمی
روغن مایع ...............80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
پیاز خردكرده............ 2 عدد متوسط
گوشت چرخكرده ................400 گرم
رب گوجهفرنگی................ 2 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه............... یكدوم قاشق چایخوری
فلفل دلمهای سبز خردكرده .................2 عدد
نخودفرنگی پخته............... 1 پیمانه
آبلیمو............ 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
بیشتربخوانید:
سس مارینارا خانگی ؛یک طعم دهنده بی نظیر برای انواع اسپاگتی
روشتهیه
قابلمهی بزرگ و مناسبی را از آب پر كنید، دو قاشق چایخوری از نمك را در آن بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه اسپاگتی را به مدت تقریبی 7 دقیقه در آب جوش بپزید و بعد در آبكش بریزید. حالا روغن را در تابهی مناسب و گودی بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. اكنون گوشت را بیفزائید و تفت دهید تا رنگ آن تغئیر كند. آنگاه رب گوجهفرنگی، نمك باقیمانده، فلفل سیاه، فلفل دلمهای، نخودفرنگی و آبلیمو را بیفزائید و 5 دقیقهی دیگر، سس بلونیز را تفت دهید. آنگاه اسپاگتی را با سس مخلوط كنید و در ظرف مناسبی بریزید.
یادآوری
میتوانید از نخودفرنگی كنسروی نیز استفاده كنید.در صورت دلخواه میتوانید پس از مخلوط كردن سس بلونیز با اسپاگتی آن را در ظرف نسوزی به گنجایش 2 لیتر بریزید، رویش 1 پیمانه پنیر موزارلای رنده كرده بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید.
بیشتر بخوانید:
پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه
پاستا با مرغ و سس پستو ؛ یک غذا با طعمی استثنایی
فوت وفن خوش طعم کردن سویا
درباره پاستا
پاستا دارای تنوع فراوانی است. همواره سعی كنید از پاستای باكیفیت استفاده كنید كه دارای صددرصد آرد گندم است. پاستای خشك، معمولاً تا مدتها خاصیتش باقی میماند. اما اگر شما كیسهی پاستا را باز میكنید و آنها را در ظرف درپوشیده نگه میدارید، صبر كنید تا پاستای داخل شیشه تمام شود، آنگاه كیسهی بعدی را باز كنید و محتویات آن را در شیشه بریزید تا تاریخ مصرفش رعایت شود.