Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 14:09

10
مهر
اسپاگتــی با سس بلونیز

اسپاگتــی با سس بلونیز

قابلمه‌ی بزرگ و مناسبی را از آب پر كنید، دو قاشق چایخوری از نمك را در آن بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه اسپاگتی را به مدت تقریبی 7 دقیقه در آب جوش بپزید و بعد در آبكش بریزید. حالا روغن را در تابه‌ی مناسب و گودی بریزید و روی اجاق گرم كنید.

سرور چاووشی :

 

مواد لازم برای4-6 نفر

نمك .................3 قاشق چایخوری

اسپاگتی .............1 بسته‌ی 500 گرمی

روغن مایع ...............80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

پیاز خردكرده............ 2 عدد متوسط

گوشت چرخكرده ................400 گرم

رب گوجه‌فرنگی................ 2 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه............... یك‌دوم قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای سبز خردكرده .................2 عدد

نخودفرنگی پخته............... 1 پیمانه

آبلیمو............ 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

بیشتربخوانید:

سس مارینارا خانگی ؛یک طعم دهنده بی نظیر برای انواع اسپاگتی

 

 

 روش‌تهیه

قابلمه‌ی بزرگ و مناسبی را از آب پر كنید، دو قاشق چایخوری از نمك را در آن بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه اسپاگتی را به مدت تقریبی 7 دقیقه در آب جوش بپزید و بعد در آبكش بریزید. حالا روغن را در تابه‌ی مناسب و گودی بریزید و روی اجاق گرم كنید. سپس پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. اكنون گوشت را بیفزائید و تفت دهید تا رنگ آن تغئیر كند. آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی، نمك باقیمانده، فلفل سیاه، فلفل دلمه‌ای، نخودفرنگی و آبلیمو را بیفزائید و 5 دقیقه‌ی دیگر، سس بلونیز را تفت دهید. آن‌گاه اسپاگتی را با سس مخلوط كنید و در ظرف مناسبی بریزید.

 

یادآوری

می‌توانید از نخودفرنگی كنسروی نیز استفاده كنید.در صورت دلخواه می‌توانید پس از مخلوط كردن سس بلونیز با اسپاگتی آن را در ظرف نسوزی به گنجایش 2 لیتر بریزید، رویش 1 پیمانه پنیر موزارلای رنده كرده بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید.

 

بیشتر بخوانید:

پاستا پنه با سس آلفردو + طرز تهیه

پاستا با مرغ و سس پستو ؛ یک غذا با طعمی استثنایی

فوت وفن خوش طعم کردن سویا

 

 

درباره  پاستا

پاستا دارای تنوع فراوانی است. همواره سعی كنید از پاستای باكیفیت استفاده كنید كه دارای صددرصد آرد گندم است. پاستای خشك، معمولاً تا مدت‌ها خاصیتش باقی می‌ماند. اما اگر شما كیسه‌ی پاستا را باز می‌كنید و آنها را در ظرف درپوشیده نگه می‌دارید، صبر كنید تا پاستای داخل شیشه تمام شود، آنگاه كیسه‌ی بعدی را باز كنید و محتویات آن را در شیشه بریزید تا تاریخ مصرفش رعایت شود.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، اسپاگتــی با سس بلونیز، طرز تهیه اسپاگتــی با سس بلونیز، طرز تهیه سس بلونیز تعداد بازديد: 277 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز