فاطمه درویش :
مواد لازم برای 2 نفر
کره................. 30 گرم
تخممرغ همزده................ 3 عدد
نمک و فلفل .............به میزان لازم
پنیر موزارلا رندهشده دالیا................ 100 گرم
اسفناج بخارپز کرده............... 100 گرم
جعفری خرد کرده .................2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده ..................1 عدد کوچک
خیار خرد کرده .............1 عدد متوسط
فیلة گوجهفرنگی خرد کرده............... 1 عدد کوچک
سس سفید.............. 2 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
املت ژاپنی + طرز تهیه
ساندويچ مرغ با سسكاري
کوفته پنیری با سس مخصوص + طرز تهیه
طرز تهیه پیراشکی روسی
روشتهیه
کره را در تابة مناسبی روی حرارت اجاق بگذارید تا آب شود. آنگاه تخممرغ، نمک و فلفل را مخلوط کرده و در تابه بریزید، حرارت را ملایم کنید و در تابه را ببندید تا تخممرغ بپزد. حالا املت را زیر و رو کنید تا طرف دیگر هم پخته شود. سپس املت را در بشقاب مناسبی برگردانید و روی نیمی از املت پنیر، اسفناج، جعفری، پیاز، خیار و گوجه بریزید. اینک سس سفید را اضافه کنید و نیمة املت را رویش برگردانید. و با مخلوطی از خیار، گوجه، پیاز و جعفری رویش را بیارائید.