Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 21:10

19
شهریور
طرز تهیه ترشی گرمک

طرز تهیه ترشی گرمک

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ترشی گرمک را به شما عزیزان آموزش دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ترشی گرمک را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گرمک یا سمسوری: ۴ عدد
انیس ستاره‌ای: ۲ عدد، خرد نشده
چوب دارچین: ۱ عدد
فلفل قرمز خرد شده: ۱ قاشق چای‌خوری
سرکه سفید: ۳ پیمانه
آب: ۲ پیمانه
شکر: ۴ پیمانه

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی

طرز تهیه ترشی کدو سبز

طرز تهیه سیر ترشی

طرز تهیه‌ مکدوس؛ ترشی پرطرفدار

 

 

طرز تهیه:

۱. طالبی‌ها را به شکل قطعات مربعی درشت درآورده، دانه‌ها و پوست آن را دور بریزید.

۲. در قابلمه‌ای بزرگ ادویه‌ها، سرکه، آب و شکر را ترکیب کنید. آن را به جوش برسانید و مرتب بهم بزنید تا شکر حل شود. بگذارید حدود ۵ دقیقه قابلمه بجوشد سپس آن را از روی گاز بردارید.

۳. گرمک را به آن اضافه کنید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید داخل قابلمه بماند.

۴. بعد از ۱ تا ۲ ساعت، درب قابلمه را برداشته، قابلمه را روی گاز گذاشته به جوش که رسید، حرارت را کم کنید تا آرام آرام گرم شود (فقط زیر جوش باشد) به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه یعنی تا زمانی که لبه‌های اطراف برش‌های گرمک تغییر رنگ دهند.

۵. قابلمه را از روی گاز بردارید و بگذارید تا گرمک و مایع اطراف آن به دمای اتاق برسد.

۶. آن را داخل ظرف‌های دردار گذاشته و داخل یخچال نگهداری کنید.

۷. وقتی که ترشی خنک شد می‌توان آن را مصرف کرد. طی چند روز مزه آن بهتر هم می‌شود.

منبع: برترین‌ها

برچسب ها: ترشی، گرمک، ترشی گرمک، طرز تهیه ترشی گرمک، خواص گرمک، طبع گرمک تعداد بازديد: 267 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز