امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورشت گوجه جزیره را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
ماهی............. ۴۰۰ گرم
میگو.............. ۳۰۰ گرم
گشنیز .............. ۴۰ شاخه
پیاز................ ۴۰۰ گرم
پودرسیر ............۱ ق غ
ادویه کاری............. ۱ ق غ
گوجه فرنگی........... ۸۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز و گشنیز را خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدهیم.
کاری را اضافه کرده و به مواد آب اضافه میکنیم تا کمی پخته شود.
بعد از کمی پخته شدن با مواد پودر سیر اضافه میکنیم.
گوجه فرنگی را رنده میکنیم و با کمی نمک و فلفل داخل ظرف اضافه میکنیم.
سپس ماهی را خرد کرده و همراه میگو به مواد اضافه میکنیم.
حدود ۲۵ دقیقه خورشت باید بپزد.
منبع: شبکه آشپزی