Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 05:28

8
شهریور
طرز تهیه حلیم نذری

طرز تهیه حلیم نذری

حلیم یکی از غذا‌های اصیل و سنتی ایرانی است که به مدل‌ها و سلیقه‌های مختلفی برای نذری درست می‌شود.

برترین‌ها: حلیم یکی از غذا‌های اصیل و سنتی ایرانی است که به مدل‌ها و سلیقه‌های مختلفی برای نذری درست می‌شود. فیبر موجود در گندم سبوس‌دار با کاهش کلسترول خون، کاهش فشارخون، کنترل قندخون و کاهش احتمال لخته شدن خون باعث سلامت بهتر قلب و کاهش بیماری‌های قلبی می‌شود.

طرز تهیه حلیم؛  نذری پرطرفدار

 

بیشتر بخوانید:

حلیم شیر ؛ یک صبحانه خوشمزه‌ اصفهانی

طرز تهیه حلیم فوری

حلیم عدس؛ یک غذای بی نظیر خراسانی!

 

 

 

مواد لازم:

گوشت ران گوسفند یا نرمه گوساله.................. ۲۵۰ گرم

بلغور گندم...... نیم کیلو

نمک........... به مقدار لازم

دارچین............... برای تزئین

شکر............... برای تزئین

روغن محلی.............. به مقدار لازم

طرز تهیه حلیم؛  نذری پرطرفدار

 

 

بیشتر بخوانید:

هلیم گندم با گوشت بوقلمون

 

 

طرز تهیه:

۱. در ابتدا گوشت را با کمی نمک بگذارید تا کاملا پخته پخته شود. در بین پخت گوشت کف گوشت را مرتب بگیرید. در یک قابلمه جدا گانه بلغور گندم را که پاک کرده و شسته اید را بریزید و حدود ۱۰ تا ۱۲ پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید تا بلغور کاملا پخته شود.

۲. بلغور در حال جوش سنگین است و مدام ته نشین می‌شود به همین خاطر بهتر است چند دقیقه یکبار بهم بزنید که به ته قابلمه نچسبد. بعد از اینکه کاملا از پخت بلغور مطمئن شدید و نرم نرم شده بود در یک سبد بزرگ که دندانه‌های آن زیاد هم ریز نباشد.

۳. بلغور را صاف کنید و با پشت کفگیر و کمی آبجوش کمک کنید تا بلغور‌ها کاملا صاف شده و کمی دانه بلغور باقی بماند مجددا کمی دیگر آبجوش روی بلغور بریزید که دیگر لعابی در آن باقی نماند البته آبجوش را خیلی کم استفاده کنید.

۴. بعد قابلمه را مجدد روی شعله گذاشته و گوشت را که از پختنش مطمئن شده ایم بیرون آورده و کاملا با دو عدد چنگال ریش ریش کرده و داخل بلغور صاف شده می‌ریزیم. زیر شعله را متوسط کرده و نمک حلیم را بدان اضافه کرده و مدام تا جا افتادن حلیم با قاشق چوبی به هم می‌زنیم.

۵. بعد از آماده شدن سریع داخل ظرف‌های مورد نظر کشیده با روغن محلی و شکر و دارچین تزیین می‌نمائیم.

طرز تهیه حلیم؛  نذری پرطرفدار

برچسب ها: هلیم، حلیم، طرز تهیه حلیم، حلیم نذری، حلیم با گوشت گوسفند، حلیم با گوشت مرغ تعداد بازديد: 558 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز