Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:27

8
اردیبهشت
هلیم گندم با گوشت بوقلمون

هلیم گندم با گوشت بوقلمون

گندم را از شب قبل بخیسانید و بپزید و در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا گندم له شود. آن‌گاه گوشت را با پیاز و نمك بپزید. حالا پیاز را از داخل گوشت درآورید و گوشت را از ستخوان جدا سازید و بكوبید.

اعظم گلزار منش

مواد لازم :

 گندم پوست گرفته.......... 300 گرم

گوشت بوقلمون.......... 1 كیلو

پیاز......... 1 عدد

نمك .........به میزان لازم

گلاب......... 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

روغن حیوانی......... 3 قاشق سوپخوری

دارچین .........برای تزئین به میزان لازم

خلال بادام .........برای تزئین به میزان لازم

سینه بوقلمون پخته و ریش كرده........... (اضافه) 100 گرم

 

بیشتر بخوانید:

حلیم شیر ؛ یک صبحانه خوشمزه‌ اصفهانی

حلیم مجلسی مخصوص ماه مبارک رمضان + طرز تهیه

طرز تهیه حلیم فوری

حلیم عدس؛ یک غذای بی نظیر خراسانی!

طرز تهیه :

گندم را از شب قبل بخیسانید و بپزید و در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا گندم له شود. آن‌گاه گوشت را با پیاز و نمك بپزید. حالا پیاز را از داخل گوشت درآورید و گوشت را از ستخوان جدا سازید و بكوبید. اینك گندم له شده و آب گوشت را به آن بیفزائید و هلیم را بكوبید. اكنون هلیم را روی اجاق گرم كنید، گلاب را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا هلیم را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید،

 

روغن را داغ كنید و روی هلیم بریزید و با دارچین، خلال بادام و بوقلمون بیارائید.

 

یادآوری: هلیم را با گوشت‌كوب برقی یا غذاساز نكوبید! زیرا تار و پود گوشت از هم جدا می‌شود و هلیم كشدار نمی‌شود!

 

یادآوری: گوشت هلیم پس از پخت می‌باید یك پیمانه آب داشته باشد.

 

یادآوری: گندم را با حرارت ملایم و بدون همزدن بپزید.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: هلیم، حلیم، طرز تهیه، حلیم فوری، طرز تهیه حلیم با گوشت بوقلمون، طرز تهیه حلیم، تزیین حلیم تعداد بازديد: 779 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز