اعظم گلزار منش
مواد لازم :
گندم پوست گرفته.......... 300 گرم
گوشت بوقلمون.......... 1 كیلو
پیاز......... 1 عدد
نمك .........به میزان لازم
گلاب......... 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
روغن حیوانی......... 3 قاشق سوپخوری
دارچین .........برای تزئین به میزان لازم
خلال بادام .........برای تزئین به میزان لازم
سینه بوقلمون پخته و ریش كرده........... (اضافه) 100 گرم
بیشتر بخوانید:
حلیم شیر ؛ یک صبحانه خوشمزه اصفهانی
حلیم مجلسی مخصوص ماه مبارک رمضان + طرز تهیه
طرز تهیه حلیم فوری
حلیم عدس؛ یک غذای بی نظیر خراسانی!
طرز تهیه :
گندم را از شب قبل بخیسانید و بپزید و در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا گندم له شود. آنگاه گوشت را با پیاز و نمك بپزید. حالا پیاز را از داخل گوشت درآورید و گوشت را از ستخوان جدا سازید و بكوبید. اینك گندم له شده و آب گوشت را به آن بیفزائید و هلیم را بكوبید. اكنون هلیم را روی اجاق گرم كنید، گلاب را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا هلیم را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید،
روغن را داغ كنید و روی هلیم بریزید و با دارچین، خلال بادام و بوقلمون بیارائید.
یادآوری: هلیم را با گوشتكوب برقی یا غذاساز نكوبید! زیرا تار و پود گوشت از هم جدا میشود و هلیم كشدار نمیشود!
یادآوری: گوشت هلیم پس از پخت میباید یك پیمانه آب داشته باشد.
یادآوری: گندم را با حرارت ملایم و بدون همزدن بپزید.