Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 - 23:11

9
شهریور
گراتن هویج و کدوسبز

گراتن هویج و کدوسبز

گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و 2 قاشق سوپخوری روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی، جعفری و پیازداغ را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

 مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخکرده..........400 گرم

نمک، فلفل و زردچوبه.............به میزان لازم

رب گوجه فرنگی..............1 قاشق سوپخوری

جعفری خرد و سرخکرده ..........4 قاشق سوپخوری

پیاز سرخکرده.............2 قاشق سوپخوری

کدوی حلقه‌ای خرد‌کرده............7 عدد متوسط

هویج حلقه‌ای خرد‌کرده............ 3 عدد متوسط

سس سفید.............1 پیمانه

پنیر موزارلای رنده شده دالیا.............به میزان لازم

 

بیشتربخوانید:

فریتاتای سبزیجات

اردور بوقلمون

طرز تهیه سیب زمینی انگشتی خوشمزه

 

 

روش تهیه

گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه و 2 قاشق سوپخوری روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید. آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی، جعفری و پیازداغ را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. اینک کف ظرف نسوزی را قدری چرب کنید و مواد فراهم کرده را در آن بریزید و سطح آن را صاف کنید. حالا کدو و هویج را روی سطح گوشت قرار دهید، سپس سس سفید و پنیر را بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت تقریبی 20-30 دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلائی رنگ شود.

 

یادآوری

بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود. تا عطر و کش آمدن بیشتری داشته باشد.

 

برچسب ها: پنیر موزارلا، گراتن هویج و کدوسبز، طرز گراتن هویج و کدوسبز تعداد بازديد: 303 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز